pleask panelde wordpres kuramiyorum yardim lütfen

0
Onaylı Üye
Üye
Mrh iyi aksamlar pleask panelde wordpress kuramiyorum bana yardim edebilecek biri varmi acaba simdiden tesekürler

0
Onaylı Üye
Üye
Sorun ne?

0
Onaylı Üye
Üye
data banki olusturuyorum yazma izinlerinide veriyorum ama nedense bir türlü kuramiyorum nerde config dosyasinida düzenliyorum ama olmuyor suan söle bir sorun yaziyor

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at W:\inetpub\vhosts\ortakzemin.com\httpdocs\wp-config.php:1) in W:\inetpub\vhosts\ortakzemin.com\httpdocs\wp-includes\pluggable.php on line 876 ve nasil cözecegimi bilemiyorum yardim ederseniz cok sevinirim

0
Onaylı Üye
Üye
wp_config.php dosyasını wordpad ile düzenle
(notepad değil, word değil)

0
Onaylı Üye
Üye
hocam dedigini yaptim gene olmadi icinden cikamiyorum sinir olmaya basladim iyiden iyiye benim yerime siz kura bilirmisiniz panel bilgilerini verebilirim eyer kurarim diyorsaniz

0
Onaylı Üye
Üye
bilgilerinizi pm yoluyla gönderin yardımcı olalım

0
Onaylı Üye
Üye
Muhtemelen dosyalardan bir tanesinde ansi olması gereken karakter kodu utf8 olarak ayarlanmıştır. Bu hatayı genelde bu tip sorunlar verir.
Bir diğer ihtimal config.php dosyasında

define('WPLANG', 'tr_TR');

doğruluğunu kontrol edin.
Dosyaları daima windows'un notepad.exe programı ile düzenleyin. Diğer düzenleme programları (ofis word, wordpad v.s) ile yapacağınız işler karakter kodlama hatası verir. En iyi kodlama programı notepad++ dır.

0
Onaylı Üye
Üye
wp-config dosyasının birinci satırında ters soru işareti vardır. onu silin.

Geri