İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Plesk ÇOK Acil Yardım Lütfen

Seal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar

Dedicated Serverimde yüklü olan Plesk 8.0.1'de domain ekleniyor, fakat devamında 'Physical hosting' deyip Hostingin Setup ayarlarına yapmak için devam ederken şu hatayı veriyor :

Unable to assign variables for PHostingForm: Unable to get hardquota state: usermng failed: usermng: No entry found for path /var/www/vhosts in mounted System error 2: No such file or directory

--------------------------------------------------------------------------------

0: /usr/local/psa/admin/plib/common_func.php3:174
psaerror(string 'Unable to assign variables for PHostingForm: Unable to get hardquota state: usermng failed: usermng: No entry found for path /var/www/vhosts in mounted System error 2: No such file or directory')
1: /usr/local/psa/admin/htdocs/domains/hosting/phosting_setup.php:293

Acaba sorun nedir? nasıl çözebilirim, çok acil yardım lütfen. Teşekkürler

B

Baria

Misafir
sanırım açacagın domaini tanımıyor ve bu durumda normalde bunun içine açması gerekli olay domain adını açmıyor ve no such no file dior.
/var/www/vhosts

çözüm yolu 2 seçenek

1 silip tekrar yükleyecen
2 bilen bir kişiden yardım bekleyecen

Seal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
/var/www/vhosts Dosyası var evet ama ekleyemiyor. Bu arada Linux Serverim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.