Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba,
Plesk'de oluşturmuş oldugunuz db_name in altına dileceginizce user açabilirsiniz.
Sordugunuz soru bir DB yi diger sitelerde kullanabilirmiyim ise connection ayarlarını yaptıgınız halde dilediginiz sayıda siteyi aynı serverdan tek db ile kullanabilirsiniz.
Merhaba,
Plesk'de oluşturmuş oldugunuz db_name in altına dileceginizce user açabilirsiniz.Sordugunuz soru bir DB yi diger sitelerde kullanabilirmiyim ise connection ayarlarını yaptıgınız halde dilediginiz sayıda siteyi aynı serverdan tek db ile kullanabilirsiniz.
Mywedding, ne demek istediğini anlamadım. Ama her bir database, zaten domain altında açıldığı için, bir domain altında açtığın database'e bir başka domain altından database user açamazsın ki?
Yukarida ornek olarak 1 kullanıcı ile baglaniliyor. siz diyorsanızki Bu asddsa database'ine başka userpass'lar atayayım-ki başka domainler altındada çalıştırayım. bunun hiçbir mantik degeri bulunacagini sanmiyorum hersekilde ayni host ve kodlar icerisinde olacagi icin ayni hizmeti sagliyacaktir. Bu nedenle Plesk boyle bir eklenti yapmadigini saniyorum. Ancak Cpanel'de soyle bir durum var.
1 DB'niz var Bu DB ye istediginiz gibi onlarca kullanıcı ilişkilendirebiliyorsunuz. Ama ayni mantik hicbir anlami olmuyor bence..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5