İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Plesk panelde tr karakter sorunu

Brky

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar plesk kurulu bi serverde asp sayfalarım için mysql ve mdb veritabanlarını kullanıyorum.Mesela bi haber okuyorum sayfada 2-3 kez sayfayı yenileyince bu haberdeki tr karakterler y ? gibi işaretlerle bozuluyor.Sayfa bozulduktan sonra 6-7 defa daha yenileyince geri düzeliyor.Aynı sorun pleskin kontrol panelindede mevcut sorun nerede anlamadım bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.Ayrıca Mssql kullandığım yerlerde bu tarz problemler olmuyor yani mysql ve acces veri tabanlarını kullandığım yerlerde bu sorun oluyor.Teşekkürler..

ByBoss

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
demişoldugunus sayfayı gormek gerekebılır eger lınk verebılırsenız daha rahat bır cozum bulunabılır

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Tarayıcının dil karakterinde sorun olabilir mi acaba.
Sayfayı başka insanlara da kontrol ettir derim. Hatta linki ver bizde bir bakalım.

Brky

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Pm attım

disconnet pm gönderdim.Bilgisi olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.Teşekkürler herkese.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.