İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

PM ile ilgili ACIL sorunum var!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N

nsbil

Misafir
merhaba

uzun zamandir forumdaki kisiler pm atiyor bana gonderildi yaziyor bende gonderdigimde gonderildi gozukuyor ama ortada fol var, yumurta yok. benimle ilgili hicbir problem yok acil olarak yardimlarinizi bekliyorum. vede mumkunse rumuzumu degistirmek istiyorum.

ozelden yazamadigim icin mecbur buradan konu acmak durumunda kaldim.
hemen hemen 4 yildir bu uyelik ile forum icerisindeyim. nsbil mi kaldi ? iki domainide biraktim once bu PM sorununu halletmek sonrasinda ise ismimi de degistirmek istiyorum, en dogal hakkim diye dusunuyorum.

tesekkurler.

N

nsbil

Misafir
test ettim hala sorun devam ediyor herhangi bir gelisme yok son 1 yildir kullanamiyorum PM'i ve bu nedenle foruma girmek istemiyorum, eger hallederseniz ve ismimide degistirebilirsem geride kalan sanal yasantima proaktif olarak iyinet forumlarinda devam etmek istiyorum, tipki eskisi gibi.

tesekkurler.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Ayarlarınızı kontrol ettim, PM almanizi engelleyecek bir durum gozukmuyor ancak enteresan olan baska bir durum var..

2 username var biri kucuk harflerle nsbil digeri ise buyuk harflerle NSBIL, bu pm alis verisinde bir problem olusturuyor olabilir. PMleriniz diger uyelige gidiyor olabilir. VB yi daha once incelemedim o yuzden bilemiyorum. Iyinet in incelemesinde fayda var. Konuyu kendisine bildiriyorum simdi.

N

nsbil

Misafir
ayarlarimda hicbir problem yok default ayarlarda, ilgilendiginiz icin tesekkurler. bir sorun oldugunu biliyorum, cunki birbucuk iki yildir PM kullanamiyorum.

kontrol ettigimde http://forum.iyinet.com/members/NSBIL.html buda bana ait gorunuyor ve online'im

rumuzumuda degistirmek istiyorum,

tesekkurler.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Bana attiginiz PM ulasti.
Gondermede sorun yok demekki.
Ben de size cevap yaziyorum PM den simdi.

N

nsbil

Misafir
forumu suan okuyan birinden bir test mesaji alabiliymiyim PM'den ?

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
nsbil in sorunu çözüldü heralde mesaj alıyo ve mesajınıda aldım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.