İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Pointdollars Güvenilir Para Kazanma Sitesi

blackaid

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Açıldığından beri defalarca ödeme aldığım bir GPT (Get Paid to) sitesidir.Yani çeşitli teklifleri yaparak para kazanıyorsunuz.

Sitede ülkemize ait firmaların reklamları da vardır ve teklifler gün geçtikçe artmaktadır.

Minimum Ödeme 1$ ve anında ödeme yapıyor.Paypal ve Liberty Reserve'den ödeme yapıyor.

Bu sitede hiçbir şey yapmasanızda 1 dk bile sürmeyen 3 tıklama ile 0.03$ her gün alabilirsiniz.45-50 tane tıklatıp bu parayı bile vermeyen PTClerden kat kat iyidir.

ÜYE OLMAK İÇİN HEMEN BURAYA TIKLAYIN!!

Adsl%C4%B1z.png

ÖNEMLİ NOT: Pointdollar diğer ptc sitelerinden farklı gelebilir.Pointdollars da nasıl para kazanıp tekliflerin yapıldığı gerekli tüm bilgiler için BURAYA TIKLAYIN!!!

blackaid

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
siteye puanı fazla olan yeni anketler eklendi ve anketi doldurunca hemen puan alabiliyorsunuz.
offers sekmesinden offer wall tıklayın oradaki seçeneklerden anketleri tamamlayın.Buradan elde
ettiğiniz puanları conventer sekmesinden dolara çevirin.

metrix32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
linkinden üye oldum ,önceden üye idim bir ara birakmistim ,simdi tekrar deneyecegim,ödemelerini yapan bir site :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.