Pop the Glock

0
Onaylı Üye
Üye
Buda Hoş.. Ama Pop The Glock Harika.. Tşkler

0
Onaylı Üye
Üye
Metalciler rica etsem konumdan uzaklasabilir mi hiç sevmem :p Bu arada Rock'n coke a yine gideceğim sanırım of of bu sefer de bedava olsun (her sene gittim, yarısmalardan vs. çıktı bilet :D)

0
Onaylı Üye
Üye
Metalciler rica etsem konumdan uzaklasabilir mi hiç sevmem :p Bu arada Rock'n coke a yine gideceğim sanırım of of bu sefer de bedava olsun (her sene gittim, yarısmalardan vs. çıktı bilet :D)

Rica etsek Rock and Coke umuzdan dan da SEN uzak dururmusun hiphop new ageci ploop :D

0
Onaylı Üye
Üye
kendimi bir sekle sokmuyorum ki, eğlenmek için gidiyorum oraya. zaten yemek yemekten konser izleyemedim simdiye kadar :D

0
Onaylı Üye
Üye
kendimi bir sekle sokmuyorum ki, eğlenmek için gidiyorum oraya. zaten yemek yemekten konser izleyemedim simdiye kadar :D

Şaka be gençler :D İstediğiniz yere istediğiniz gibi giriniz biz yaşlandık kaldırmıyor kafamız artık o gürültüleri falan ağır geliyo ağır :D

0
Onaylı Üye
Üye
yasın kaç visitistanbul senin :D

0
Onaylı Üye
Üye
e ben de yaklasmısım 25'im su an. ama eğlenceye tam gaz devam :D

0
Onaylı Üye
Üye
e ben de yaklasmısım 25'im su an. ama eğlenceye tam gaz devam :D

Askerliğini yap askerliğini :D

Eğlenceye bende devam canım .. Polat Otel Champions süper olmuş Çin Lokantası açılmış herkese tavsiye ederim hemen ilerisi NorthShield geceye devam edebilirsiniz. Hem tek şehir hemde çok yakınlar birbirilerine araba masrafınız 0 :D

0
Onaylı Üye
Üye
bizim az ilerde almanpınarı (araba 35 dakkada cıkıyor dağa) var orda güzel bir pawyon var oraya gidiyoruz bizde :D

0
Onaylı Üye
Üye
Cirkin Sey : P

Geri