İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Pop-up reklam vereceğim ,

www.babahaber.net

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Değerli arkadaşlarım, http://www.babahaber.net sitesi için ben ve arkadaşlarım, kısmetse milletvekili seçimlerinde fikirlerimizi Büyük Türk Millet ine ulaştırmka için kullanacagız ve şimdiden , tanınırlığını artırmak için , ufak yatırımlarda bulunacagız, bunun için pop-up reklam denemesi yapmak istiyoruz, aklımdan geçen şey , günlük hit iniz tekilde
2k lık siteler 1 lira
5k lık siteler 1.5 lira
10k lık siteler için 2.5 lira
15k ve üzeri siteler içinde 3 lira şeklindedir, ödemelerinizi paypal üzerindne günlük yapacagım, sistemde kendi içinde ziyaretci akış şeması oldugu için , belirli bir denemeden sonra, verimli olan 4-5 site ile uzun vadeli çalışa biliriz, bunun yanında çalışacağımız siteler arasında, absürt, oyun ve illegal içerikli siteler olmayacak, Türk e yakışan içerikli her site baş tacımızdır, saygılarımla, arkadaşlar söylediğim fiyatlar için kabul eden ve norm umuza uyan site , pop-up şeklinde eklesin hemen yayına başlasın, pm lede parasını istesin paypal dan, sıkıntı yok bizim açımızdan,

Line

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Fiyatlarda iyileştirme yapmalısınız.15 k sitesi olan adam günlük 3 liraya sizin pop-up u yayınlamaz.

www.babahaber.net

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
serbest piyasa ekonomisi dedikleri şey işte bu olsa gerek, ben başkaları gibi, sonra veririm demiyorum, sabah uyanacak parasını alacak, devam edecek, istemezsede , kendisi bilir, zorlama yok

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5