0 $ var bendede , Temizlikci olarak artık nereden cıkartıyorsam parayı bilemiyorum . =) 2 gün sonra istifamı verip CEO luk için başvuru yapıcam ne bu rezalet
en başta paraya çok ihtiyacınız yok.. sokakta çal diyerek size yeticek parayı kazanabilirsiniz..
sadeec VIPler CEO olabiliyo.. VIP olmadan boşuna istifa etmeyin..
istanbul-ankarada iş yok.. yurt dışına çıkın daha yüksek maaşlı işler bulabilirsiniz..
bu arada VIP olmak 3 ay $9 12 ay $29 ben oyuna başladığımın 2. günü VIP oldum bir çok extra özellik geliyo.. CEO gibi işlere girebiliyosun..
bu arada www.popobands.com u bol bol inceleyin tüm çaylak sorularıyla ilgili makale var.. ama orda bulamazsanız Türkçe Çaylak forumunda başlık açarak ya da bana mesaj atarak sorabilirsiniz..
bu arada maaşlar haftalık ve cuma günleri ödenir..
oyuna başladıktan sonra ilk 22-23 gün çaylak puanları gelir her güncellemede.. ondan sonra sadece pazar günleri 0-3 arası puan gelir.. yapılan etkinliklere göre.. haftada 1 konser 1 prova ve bol bol foto çekerek 3 puan alınabiliyor..
Aynen senin gibi yaptım bende o yüzden istifa ettim.
1 saattir oyundayım hiçbirşey anlamadım
3d falan olsa belki oynardım. Ama bune çocukmu kandıyorlar. Sağa sola tıklayıp duruyorsun başka da bişey yok
3d falan olsa belki oynardım. Ama bune çocukmu kandıyorlar. Sağa sola tıklayıp duruyorsun başka da bişey yok
hmm.. ama 1080 ytl maaşla falan işe girme ben 4500'e çalışıyorum mesela
diğer şehirlerde maximum maaşa işi bulabilirsin
hangi şehire gidiyim ? birde istanbul vatandaşı oldum fark etmiyo dimi ? =) en iyi nerde para varsa oraya gidiyim . Birde biraz borc versene uçak bileti almak gerek =)
istanbul vatandaşı olmak sadece oy vermeye yarıyo vali, başyargıç seçimlerinde..
otostopla git kuzey avrupa tarafına oralarda nüfus az daha çok maaş verenler çıkıyo.. orta avrupada da arada çıkabiliyo...
not1: otostop çekmek için şehir>seyahat yollarından gitmek istediğin yerin yoluna bırak karakterini
not2: kariyer>konserler>şehir ziyaretleri>flash versiyon dan da tüm haritayı görebilirsiniz ve hangi şehire bağlantı olup kaç saat sürdüğünü..