İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

POPSTAR-2

yakese

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bilindik forum ben maksat bir ana sayfa olsun diye onu koydum ama yinede iyi biseyler yapabileceksen ciddiyim buyur sen hazirla koyayim siteye hatta degisiklikde istiyorsan sana host imkan1da vereyim

[email protected]

yakese

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
asil amac sirketi ön plana cikarmak yoksa index kötü olmus okadarda önemli degil benim için ama teklifimde hala gecerli
al-yap-islet-reklam bannerimi koy

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
yakese bence şirket dediğin anaokulu işini ön plana çıkarmaya çalışıpta kendini rezil etme. kullandığın template programının adını hatırlamıyorum ama şimdi o program ilkokul çağındaki çocukların yurtdışında ders materyali olarak kullandığı bir program. sayfa yapılarını bile değiştirmemişsin. referanslarına baktım onlarda o program aracılığı ile yapılmış ki 3 sitede kapalı. diğer yüzlerce referansıda merak ettim şimdi. ama ülkemde internetin (tasarımcılık, hosting vs) ayağa böyle basit bir şekilde düşmesi üzüyor beni. bence biraz geliştir kendini ondan sonra ben şirketim diye yada site yapıyorum diye dolaş. madem şirketsin şöyle güzel bir site yapki bakanlar desin ki "Site dediğin böyle yapılır." bu durumda zaten senin şirket iş yapmaya başlar...

bu sözlerim kırıcı olmak için değil yapıcı olmak içindi.

iyi çalışmalar....

O

OakLyn

Misafir
Eline sağlık ama; daha iyisini yapmalıyız.

tr.st' Alıntı:
yakese bence şirket dediğin anaokulu işini ön plana çıkarmaya çalışıpta kendini rezil etme. kullandığın template programının adını hatırlamıyorum ama şimdi o program ilkokul çağındaki çocukların yurtdışında ders materyali olarak kullandığı bir program. sayfa yapılarını bile değiştirmemişsin. referanslarına baktım onlarda o program aracılığı ile yapılmış ki 3 site de kapalı. diğer yüzlerce referansı da merak ettim şimdi. ama ülkemde internetin (tasarımcılık, hosting vs) ayağa böyle basit bir şekilde düşmesi üzüyor beni. bence biraz geliştir kendini ondan sonra ben şirketim diye yada site yapıyorum diye dolaş. madem şirketsin şöyle güzel bir site yapki bakanlar desin ki "Site dediğin böyle yapılır." bu durumda zaten senin şirket iş yapmaya başlar...

bu sözlerim kırıcı olmak için değil yapıcı olmak içindi.

iyi çalışmalar....

katılıyorum. Zaten popstar2 dedikleri şu an yarışma bazında en kötü bir yarışma.. İkisi bağdaşıyor..

yakese

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
site iyi olmuş kötü olmuş öyle bir iddiaya girmedim kimseyle beğenen olur beğenmeyen olur oturup kendim forum yazamıyorum yazdığımda c++ tabanlı olurki bunun için kasmanında bir manası olmaz bu sebebtende piyasada hazır olanı kullandım ya biri bana sadece forumdan oluşan bir sitenin ne yapılması gerektiğini söyleyebilirmi indexi ha koymuşum ha koymamışım bir extrası yok maksat kampanyanın adı duyulsun diye koydum kaldırmasıda muhakkakki zor değil.Ayrıca arkadaşımızın anaokullarını araştırarak kurmuş olduğu anaokulu programı dediği programların ki bizde bunlardan onlarca var ve bunların hepsi LİSANSLI madem adamlar yapmış bizde parasını basar delikanlı gibi çalmadan kullanırız yasak mı var? bana lisansı olmayıpta ıvır zıvırla uğraşanlar konuşmasın ki sözüm bana bu cevabı yazan arkadaşımıza değil yanlış anlaşılmasın yada oturup kendi sitesini yazanada değil ben sanırım anlatmak istediğimi anlattım beğenen olur beğenmeyen olur halk zaten anlamıyor bu işten senin anaokulu diye bahsettiklerin milletin hoşuna gidiyor domain+hosting+tasarım hepsi sadece 47$ İNTERNETİ BİZ TABANA BAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUZ YAPTIĞIMIZ İŞİDE RESMİYETİNDE YAPIYORUZ KİMSEYİ ZORLADIĞIMIZ YOK MAL BU İSTEYEN 47 DOLARI VERİR ALIR İSTEMEYENEDE EYVALLAH bazı arkadaşlar piyasa ölüyor korkusunda bu fiyata bu iş olurmu diye olur olur eğer rekabet ortamı olsun dahada geriye çekeriz

AYRICA BEĞENMEYEN ARKADAŞLAR SİZE DİYORUM DOMAİNİDE VEREYİM HOSTUDA VEREYİM BUYUR YAP İSTEDİĞİN GİBİ KULLAN SADECE UFAK BİR REKLAM BANNERİ KOY İŞTE MEYDAN
BOŞA LAF SÖYLEMEYİN

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
2006 nın konusu falanda değil 2004 ün konusu daha eski konularıda görmek isteriz:D

donjuanyasin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
geçmişe yolculuk diye buna derim ben :p acaba dedim yeniden yarışmasımı çıktı :D hemen blogger'a giriş yapcaktım eheheh

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5