İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

POrtal Yapilacak

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Webmaster kıtlığı yok. Teklif veren weebmasterlara emekleri karşılığında vereceği parayı esirgemeyen insan kıtlığı var.

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hayir

Webmaster kıtlığı yok. Teklif veren weebmasterlara emekleri karşılığında vereceği parayı esirgemeyen insan kıtlığı var.

emeklerinin karşılıgı nedir 15 milyarmidir atmi devemidir bu ve kazanmak istiyen webmaster öyle degilde su secenekle edelim uygun diye yol gösterir ama nerde az cok beni tanırsın sen para esirgemem iyi olan seye ama dogruysa

CMYLMZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
emeklerinin karşılıgı nedir 15 milyarmidir atmi devemidir bu ve kazanmak istiyen webmaster öyle degilde su secenekle edelim uygun diye yol gösterir ama nerde az cok beni tanırsın sen para esirgemem iyi olan seye ama dogruysa

sizi pek tanımıyorum ama bu tür bir sitenin XX lira YY dolar karşılığı yapılacağını da sanmıyorum
Bkz ucuz et ve yahni bileşkeni...

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben şuanda ucuz et yahnisi istiyorum sonuçda herkes emek karşılıgını ister herkesin düşüncesine saygım var neyse bu konu başlıgı metenin ben cekilyorum

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
ben şuanda ucuz et yahnisi istiyorum sonuçda herkes emek karşılıgını ister herkesin düşüncesine saygım var neyse bu konu başlıgı metenin ben cekilyorum

Burada harcanan düşünce,bilgi ve zaman olduğu için bir scriptin verilen paraya göre yazılması diye birşey olmaz. Bu bir et yemeği olsaydı size sakatattan bir et yemeği yapılıp, ucuza mal edilebilirdi veya bursa ipeği yerine ucuz çin ipeğinden elbise yapılıp satılabilirdi. Bir masaüstü program veya web uygulamasının maliyetlendirilmesinde zaman, kullanılan teknoloji, tecrübe (uygulamada XSS açıkları olmaması gibi), beceri gibi elle tutulup, tartılamayacak şeyler vardır. Sizin mantığınızla, bir ressama tablonuzu yaptırmak istediğiniz zaman sizden 1000 lira talep ettiğinde ben 100 liralık tablo istiyorum dediğinizde sizi çirkin olarak mı tuale aktarması gerekiyor. Kısacası özensiz bir iş istemek hata değil midir ?

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
suanda bir şirketle görüştüm cokda güzel formla teklifi sundular fiyatta güvencede güzel geldi ben başlıyım mete sanada referans olcam sonra bir arkadasa daha hadi hayırlısı ben buldum

CMYLMZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlık sitesi dahil 7.000 demiş bi arkadaşımız
inanamadım okuduğumda
sadece arkadaşlık sitesinin detaylarını düşündüğümde bile başımın dönmesine yetiyor
kaldı ki buradaki liste de pek ortak yönleri olmayan maddelerden oluşmakta.
10bin dolara yazan bulursan öp ve direk yemeğe götür sakın kaçırma..

TheWebmaster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Böyle bir siteye örnek olarak 10.000$ USD diyelim ,

Bunun reklam ücreti bunun 3-5 katı olur heralde :)

Büyük para konacaksa büyük oynanacak = büyük kazanılacak ;)

Bu tür bir projede maddi olmasada , ekip kurulursa yer almak isterim :)

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Burada harcanan düşünce,bilgi ve zaman olduğu için bir scriptin verilen paraya göre yazılması diye birşey olmaz. Bu bir et yemeği olsaydı size sakatattan bir et yemeği yapılıp, ucuza mal edilebilirdi veya bursa ipeği yerine ucuz çin ipeğinden elbise yapılıp satılabilirdi. Bir masaüstü program veya web uygulamasının maliyetlendirilmesinde zaman, kullanılan teknoloji, tecrübe (uygulamada XSS açıkları olmaması gibi), beceri gibi elle tutulup, tartılamayacak şeyler vardır. Sizin mantığınızla, bir ressama tablonuzu yaptırmak istediğiniz zaman sizden 1000 lira talep ettiğinde ben 100 liralık tablo istiyorum dediğinizde sizi çirkin olarak mı tuale aktarması gerekiyor. Kısacası özensiz bir iş istemek hata değil midir ?

tebrik ederim.

L

laedri

Misafir
Böyle bir proje için ödenen rakam 5 bin de olsa 10 bin de olsa en başta bu parayı siteyi kodlatacak kişinin gözden çıkarması lazım, böyle bir param olmadı diye. Bunu yaptıktan sonra, iyi bir ekip ile içeriği zenginleştirilen bir sitenin güzel bir domain ile ve reklamları ile geri dönüşümü 1,5 - 2 yıldan sonra geri dönüşü elbette olacaktır. Çünkü emek çekilen herşeyin karşılığı döner gelir bulur. Eğer böyle bir proje de ortaklık sistemi dahilinde arkadaş çalışmak ister ise seve seve varım.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
iyide bırakında para konusunu her bölüm için bot istiyor sitenin bir kalitesi olmucaki herşey botla başka sitelerdeki verileri cekiyor.

bu botlarla nereye kadar arkadaşlar biraz özgün olun herşey için bot olmaz botun gerektiği zaman mutlaka var ama bot ekle deyinc ecer çöp toplamak degil. botla hızlı ve istediğin içieriği eklemek içindir bende.

+ bu tür bir site tek kişi tarafından yapılamsı cok cok zaman alır ve fiatta baya yüksek olur bence

Lisans

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
her sayfa ayrı ayrımı tasarlanacak(kodlanacak) yoksa bilindik kategori ekle o kategoriye içerik ekle türündenmi. ben ayrı ayrı anladım, öyleyse 26 sayfa maşallah :D

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
konunun tarihine bakılırsa yine birileri hortlatmış :D
bence kurmuştur bi wordpress heryerede google reklamı yapıştırmıştır, bide üye olmadan içerik görüntülemez yaması missss :) Çokta güzel iş yapardı, her türlü içerik var, yahoo gibi msn gibi hatta gaza gelinmiş bir tutamda facebook konmuş içine...
Hayır isteyen ayrı konuda bide fiyat verilen taraf yokmu o garip :p

hakimi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Pardon harbi konu hortlamış yadıklarımı editledim :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5