Webmaster kıtlığı yok. Teklif veren weebmasterlara emekleri karşılığında vereceği parayı esirgemeyen insan kıtlığı var.
emeklerinin karşılıgı nedir 15 milyarmidir atmi devemidir bu ve kazanmak istiyen webmaster öyle degilde su secenekle edelim uygun diye yol gösterir ama nerde az cok beni tanırsın sen para esirgemem iyi olan seye ama dogruysa
ben şuanda ucuz et yahnisi istiyorum sonuçda herkes emek karşılıgını ister herkesin düşüncesine saygım var neyse bu konu başlıgı metenin ben cekilyorum
suanda bir şirketle görüştüm cokda güzel formla teklifi sundular fiyatta güvencede güzel geldi ben başlıyım mete sanada referans olcam sonra bir arkadasa daha hadi hayırlısı ben buldum
Haberlerini bekliyorum ....
Burada harcanan düşünce,bilgi ve zaman olduğu için bir scriptin verilen paraya göre yazılması diye birşey olmaz. Bu bir et yemeği olsaydı size sakatattan bir et yemeği yapılıp, ucuza mal edilebilirdi veya bursa ipeği yerine ucuz çin ipeğinden elbise yapılıp satılabilirdi. Bir masaüstü program veya web uygulamasının maliyetlendirilmesinde zaman, kullanılan teknoloji, tecrübe (uygulamada XSS açıkları olmaması gibi), beceri gibi elle tutulup, tartılamayacak şeyler vardır. Sizin mantığınızla, bir ressama tablonuzu yaptırmak istediğiniz zaman sizden 1000 lira talep ettiğinde ben 100 liralık tablo istiyorum dediğinizde sizi çirkin olarak mı tuale aktarması gerekiyor. Kısacası özensiz bir iş istemek hata değil midir ?