İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Portekiz Penaltılarla

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Gerçekten güzel bir maç ve daha güzel penaltılar. Gerrard ve Lampart penaltı kaçırdı kısaca Ricardo devleşti penaltılarda :) izlemeyen o heyecanı anlayamaz :)

R

*reyeskane-

Misafir
Yendi mi yenildi mi :D Keşke 2 satır daha yazıp söleseydin :D

R

*reyeskane-

Misafir
beceriksiz_acemi' Alıntı:
ya fener hocasını alacak die adamlar kupayı alacaklar inat ettiler.Elenselerde şu adam fenere gelse :)
bende o yüzden üzüldüm geçmelerine :D

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
valla o gelmez bu gelmez antranörsüz kaldık.Hoş aziz yıldırım telefonla takım kuracak hocada olsa. :D kazıkda olsa bişey bulsunlar artık .

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Çok fazla isim dolaşıyor. İnşallah eskisi gibi almanya kahvesinden bir adam bulup getirmezler. Millet 10-15 sene aynı teknik direktörle devam ediyor. Biz sürekli değiştiriyoruz. 2 sene şampiyon yaptı bizi yinede yaranamadı Daum :D Ben hep Hector Raul Cuper i istiyordum fenerbahçeye. Kısmet artık..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5