Ben bu "istenmeyen öğenin kaldırılması" olayına karşıyım; daha doğrusu bu öğe bir iyelik bildirisiyse, bunun kaldırılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Şöyle düşünün: Bir sistem yarattınız ve sürekli olarak kendi güncellediğiniz bu sistemde borsa durumunu, ayrıntılarıyla veriyorsunuz. Bu kadar uğraştığınız bir sisteme de kendi imzanızı koymak her zaman için hakkınızdır. Sisteminizi kullanmak isteyen biri geliyor, ne bir telif ücreti ödeyerek, ne de size haber vererek bu imzanızı silip koyuyor kendi sayfasına. Sizi rahatsız etmez mi bu durum?
Empati denen bir kavram var arkadaşlar, kendi yaptıklarınızı karşı tarafın yerine geçip değerlendirmeyi açıklıyor. Bazen olaya karşı taraftan baktığınızda yanlışınızı görmek daha kolay olur.
Benim @derkavi arkadaşımıza tavsiyem şudur: Empati kurmayı dene, ondan sonra hala için rahatsa ve mantığın böyle bir şeyi yapmanı meşru gösterebiliyorsa, yap. Yine de izinsiz olarak alıp bulunulan atfı yok etmen yüzünden başın derde girebilir, bunu da aklında bulundur.