İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

powered by

D

derkavi

Misafir
arkadaşlar çok araştırdım ama bulamadım ben site kurdum legalpara ile ilgili ve legalpara programını legalpara.com dan çektim ve powered by mackolik yazıyor sağ üst köşede http://www.legalpara123.com/legalpara_mac_programi burdan bakabilirsiniz o sağdaki maçkolik damgasını silsem veya siteme legalpara programı ekledim sorun olurmu ? yardımlarınız için şimdiden teşekkurler

ZoMBiE_8

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Silemezsinki zaten??? yada ben sordugun soruyu anlamadım:)

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
legalpara.com dan çektiysen mackolik niye yazıyoki:S php dosyasından incele vardır oralarda:S

D

derkavi

Misafir
legalpara.com da da mackolik tiki var istesem ben kaldırabilirim ama kaldırdığımda sorun olurmu onu bilemiyorum

NeverCare

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
derkavi.
aldığın bilgi çok özel bir bilgi değil. bence sorun olmaz kaldırman. heryerde legalpara bülteni var. mackolik in yaptığı bir şey değil bu sonuçta. aksine legalpara.com un sevinmesi lazım. bazen legalpara.com sayfası zaman aşımını uğradı yazıyor ki 400 küsür kb lik legalpara bülteni var. E bizim vizyonu dar , ar-ge yapmayan şirketlerimizde javascript kullanmayı akıl etmiyor. yani kaldırmanda bence bir sakınca yok..

BarUn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben bu "istenmeyen öğenin kaldırılması" olayına karşıyım; daha doğrusu bu öğe bir iyelik bildirisiyse, bunun kaldırılmaması gerektiğini düşünüyorum.

Şöyle düşünün: Bir sistem yarattınız ve sürekli olarak kendi güncellediğiniz bu sistemde borsa durumunu, ayrıntılarıyla veriyorsunuz. Bu kadar uğraştığınız bir sisteme de kendi imzanızı koymak her zaman için hakkınızdır. Sisteminizi kullanmak isteyen biri geliyor, ne bir telif ücreti ödeyerek, ne de size haber vererek bu imzanızı silip koyuyor kendi sayfasına. Sizi rahatsız etmez mi bu durum?

Empati denen bir kavram var arkadaşlar, kendi yaptıklarınızı karşı tarafın yerine geçip değerlendirmeyi açıklıyor. Bazen olaya karşı taraftan baktığınızda yanlışınızı görmek daha kolay olur.

Benim @derkavi arkadaşımıza tavsiyem şudur: Empati kurmayı dene, ondan sonra hala için rahatsa ve mantığın böyle bir şeyi yapmanı meşru gösterebiliyorsa, yap. Yine de izinsiz olarak alıp bulunulan atfı yok etmen yüzünden başın derde girebilir, bunu da aklında bulundur.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.