İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

pr 3 blog sitesi satılık

L

legend.61

Misafir
domain:3 yaşında
herhangi banlı olduğu bir alan yok.
Asp tabanlı site.
Ekli dosyayı görüntüle 3906

Adsense geliri aylık ortalama:50 dolar
Link satış geliri ortalama: aylık 50 TL

site:www.tekrarbekleriz.com

Siteye eklenen her konuya google hemen hit yolluyor yane siteyle ilgilendiği sürece kazanç düzenli artar.

Site tekliflere açıktır aylık kazancı oralama 100-150 tl dersek ona göre site için sizde bi fiyat teklifi yapın.

Lemad3m

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sadece domaıne talıp ım olursa pm nı beklıyorum fıyatıyla.

L

legend.61

Misafir
sadece domaıne talıp ım olursa pm nı beklıyorum fıyatıyla.

p.m attım. yalnız domain yada komple site fiyat pek değişmez. Domaini versem içeriği ne yapacağım aynı içerikle farklı domain altında site açsam. hit yerlere düşer pr 0 olur gibi...
sizin için değil genel söylüyorum. Sade domain de olsa site fiyatına yakın bir fiyat olması gerekir. 100-200 tl gibi fiyatlara domaini veremem

L

legend.61

Misafir
konuyla alakasız olacak ama bu konu sitenizin satış konusu hadi satıldı diyelim
http://forum.iyinet.com/backlink-alim-satim/206760-pr3-guncel-blog-sitesinden-backlink.html
burada aldığınız aylık linkleri, sitenin yeni sahibi kaldırırsa mağduriyeti siz mi karşılayacaksınız?

Tabikide karşılıycam ya satın alan kişiye bu linkler kalacak diye şart koşacam veya sattığım kişiye linklerin parasını verim(ücretten düşüp) o şekil anlaşacağız. Maduriyet söz konusu olamaz. En uc ihtimalle linkleri ekleten kişiye ödemesini geri yaparım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5