PR 3 TR 27 k video siteme ucuza reklam alıyorum
Öncelikle Arkadaşlar İlk Reklamları Alıcam Burda Tek Amacım Reklamlar İle Para Kazanmak Değil Sitenin Marka Haline Gelmesi Bu Yüzden Vericeğiniz Reklam Görselleri HD Kalitede
Olmalı İsterseniz Ücretsiz Ben Sizin İçin Flash Olarak Hazırlarım Reklamları
Şimdi siteye giren birisi doğal olarak diyecek ki kardeşim hazır script ile neyin kalitesi şuan sitenin zaten tasarımı yazılımı tamamen baştan yapılıyor bu 6 aylık beta sürümüydü
bizim için ve başarılı geçti site şuan 300 tekil hiti geçti ve sabit olarak 15-30 şeklinde sıklıkla artmakta 2500 küsür video ile sonucumuz bu biz beta sürümünü önümüzdeki ay bitirip tam sürüme geçtiğimizde 10 k video ile bu tekil ziyaretçi sayısını minumum 1 k ya yükselecek yani geleceği olan bir site alan adıda başarılı içerik şuan beta olduğundan dolayı videoların bazıları bana ait fakat bir çoğu youtube ta arkadaşlarımızın paylaştıkları videolar şuan elimizde kendimize ait en çok ziyaretçi getiren en merak edilen sorulan fakat çözülemeyen birçok şey ile ilgili videolar hazır kendim çekiyorum hepsini yavaş yavaş youtube hesabımıza yüklüyoruz yani script ile bunu nasıl yapıcan diyen arkadaşlarıma kısaca açıkladım durumu şimdi diğer detayları anlatıyım
Şunu Özellikle Belirtmek İstiyorum Hiç bir program veya farklı birşey kullanmadım sadece içerik girdim scriptin seo ayarlarını değiştirdim ve çok iyi bir şekilde çalışıyor yani tamamen içeriğe geliyor kullanıcılar henüz reklam vs yapmadım siteme facebook vs ortamları şuan aktif olarak yürür halde değil hesaplar hazır web sitemize baglı olarak beklemekte asıl sürüme geçince tam oarak reklamlı vs çalışacak yani reklam verirken acaba gerçek mi korkunuz olmasına gerek yok zaten isteyene 1 haftalık deneme imkanını Reklam alanı başına 1TL ye sunuyorum aşagıda sitemizde aranan ve reklam verdiğinizde iş yapabileceğiniz konuları yazıcam
Google Analytics hesanımdan da isteyenlere gösterebilirim siteye gelen arama detaylarını
Site Adresi:http://www.soranlatalim.com
Site Yaşı:6-7 Ay
Günlük Tekil Hit : 300(Min)
Reklam Alanları
Sağ Kayan 120*600 10 TL
Sol Kayan 120*600 10 TL
Logo Yanı 468*60 10 TL
Sağ Menü 250*250 5 TL
Sol Video arası (Ana sayfa ve en iyiler gibi sayfalarda) 700*120 5 TL
video önü 300*250 10 TL
video yanı 170*600 10 TL
video altı 700*120 10 TL
Deneme Her Bir Reklam Alanı 1 TL
Sitemize kimler reklam verirse kazanır
1. Online Oyun Botu Satanlar
2. Online oyununa kullanıcı arayanlar
3. Dizi sitesi veya film sitesi olanlar
4. Kozmatik ürünleri satanlar
5. Giyim Ve Moda ile ilgili günlük paylaşım yapan bloglar
6. Online alışveriş imkanı veren giyim firmaları
7. e-pin vs satanlar
8. yazılım tasarım yapan veya bu işin eğitimini verenler
bunlar başlıca olanlardı
istersenin en çok hit çeken kelimeleri pm olarak atarım size uygunsa ona göre reklam verirsiniz
http://soranlatalim.com - 08.03.2014 Tarihli Site Analiz Raporu:
Google Pagerank: 3
Google Indexi: 17.600
Google Görsel Indexi: 6.800
Google Backlink: 0
Alexa Dünya Sırası: 861.624
Alexa Ülke Sırası: 12.395
Alexa Backlink: 12
Yandex Index: 5.876
Dmoz Kaydı: yok
Domain Yaşı: 0 yıl 7 ay
Site Lokasyonu: Türkiye
Detaylı Bilgi: http://wmaraci.com/site-analizi/soranlatalim.com
Öncelikle Arkadaşlar İlk Reklamları Alıcam Burda Tek Amacım Reklamlar İle Para Kazanmak Değil Sitenin Marka Haline Gelmesi Bu Yüzden Vericeğiniz Reklam Görselleri HD Kalitede
Olmalı İsterseniz Ücretsiz Ben Sizin İçin Flash Olarak Hazırlarım Reklamları
Şimdi siteye giren birisi doğal olarak diyecek ki kardeşim hazır script ile neyin kalitesi şuan sitenin zaten tasarımı yazılımı tamamen baştan yapılıyor bu 6 aylık beta sürümüydü
bizim için ve başarılı geçti site şuan 300 tekil hiti geçti ve sabit olarak 15-30 şeklinde sıklıkla artmakta 2500 küsür video ile sonucumuz bu biz beta sürümünü önümüzdeki ay bitirip tam sürüme geçtiğimizde 10 k video ile bu tekil ziyaretçi sayısını minumum 1 k ya yükselecek yani geleceği olan bir site alan adıda başarılı içerik şuan beta olduğundan dolayı videoların bazıları bana ait fakat bir çoğu youtube ta arkadaşlarımızın paylaştıkları videolar şuan elimizde kendimize ait en çok ziyaretçi getiren en merak edilen sorulan fakat çözülemeyen birçok şey ile ilgili videolar hazır kendim çekiyorum hepsini yavaş yavaş youtube hesabımıza yüklüyoruz yani script ile bunu nasıl yapıcan diyen arkadaşlarıma kısaca açıkladım durumu şimdi diğer detayları anlatıyım
Şunu Özellikle Belirtmek İstiyorum Hiç bir program veya farklı birşey kullanmadım sadece içerik girdim scriptin seo ayarlarını değiştirdim ve çok iyi bir şekilde çalışıyor yani tamamen içeriğe geliyor kullanıcılar henüz reklam vs yapmadım siteme facebook vs ortamları şuan aktif olarak yürür halde değil hesaplar hazır web sitemize baglı olarak beklemekte asıl sürüme geçince tam oarak reklamlı vs çalışacak yani reklam verirken acaba gerçek mi korkunuz olmasına gerek yok zaten isteyene 1 haftalık deneme imkanını Reklam alanı başına 1TL ye sunuyorum aşagıda sitemizde aranan ve reklam verdiğinizde iş yapabileceğiniz konuları yazıcam
Google Analytics hesanımdan da isteyenlere gösterebilirim siteye gelen arama detaylarını
Site Adresi:http://www.soranlatalim.com
Site Yaşı:6-7 Ay
Günlük Tekil Hit : 300(Min)
Reklam Alanları
Sağ Kayan 120*600 10 TL
Sol Kayan 120*600 10 TL
Logo Yanı 468*60 10 TL
Sağ Menü 250*250 5 TL
Sol Video arası (Ana sayfa ve en iyiler gibi sayfalarda) 700*120 5 TL
video önü 300*250 10 TL
video yanı 170*600 10 TL
video altı 700*120 10 TL
Deneme Her Bir Reklam Alanı 1 TL
Sitemize kimler reklam verirse kazanır
1. Online Oyun Botu Satanlar
2. Online oyununa kullanıcı arayanlar
3. Dizi sitesi veya film sitesi olanlar
4. Kozmatik ürünleri satanlar
5. Giyim Ve Moda ile ilgili günlük paylaşım yapan bloglar
6. Online alışveriş imkanı veren giyim firmaları
7. e-pin vs satanlar
8. yazılım tasarım yapan veya bu işin eğitimini verenler
bunlar başlıca olanlardı
istersenin en çok hit çeken kelimeleri pm olarak atarım size uygunsa ona göre reklam verirsiniz
http://soranlatalim.com - 08.03.2014 Tarihli Site Analiz Raporu:
Google Pagerank: 3
Google Indexi: 17.600
Google Görsel Indexi: 6.800
Google Backlink: 0
Alexa Dünya Sırası: 861.624
Alexa Ülke Sırası: 12.395
Alexa Backlink: 12
Yandex Index: 5.876
Dmoz Kaydı: yok
Domain Yaşı: 0 yıl 7 ay
Site Lokasyonu: Türkiye