Blog Adresi: Webmaster Blogu
Fırsatları Kaçırmayın!
Tamamen özgün webmaster blogudur. Pagerank değeri 4'tür. Günlük ziyaretçi istatistikleri özelden verilir. Ziyaretçilerin kanıtı için iletişime geçebilirsiniz.
***** ve ***** içerikli sitelerin başvuruları kabul edilmemektedir.
Reklam Fiyatları ( Fiyatlar % 50 İndirimde )
468×60 Banner | 1 Aylık 30.00 TL
125×125 Banner | 1 Aylık 30.00 TL
728×90 Banner | 1 Aylık 30.00 TL ( Anlaşmaya bağlı boyut değişikliği yapılmaktadır )
120×600 Banner | 1 Aylık 30.00 TL ( Anlaşmaya bağlı boyut değişikliği yapılmaktadır )
Backlink | 1 Aylık 35.00 TL
Tanıtım Yazısı | 1 Aylık 30.00 TL
Ödeme Seçenekleri
Vakıfbank, İş bankası, Paypal, PTT, Misli, Tuttur, Havale/Eft hesapları üzerinden ödeme yapılabilir.
Bütün sorularınız ve özel istekleriniz için facebook adresimden iletişime geçebilirsiniz.
Dipnot: Konu çoklu açılmıştır.
Güncel.
Fırsatları Kaçırmayın!
Tamamen özgün webmaster blogudur. Pagerank değeri 4'tür. Günlük ziyaretçi istatistikleri özelden verilir. Ziyaretçilerin kanıtı için iletişime geçebilirsiniz.
***** ve ***** içerikli sitelerin başvuruları kabul edilmemektedir.
- Pagerank değeri ve her an güncellenen site istatistiklerim için >>> Sorgulamak için Tıklayınız.
- Alexa değerimi öğrenmek için >>> Sorgulamak için Tıklayınız.
Reklam Fiyatları ( Fiyatlar % 50 İndirimde )
468×60 Banner | 1 Aylık 30.00 TL
125×125 Banner | 1 Aylık 30.00 TL
728×90 Banner | 1 Aylık 30.00 TL ( Anlaşmaya bağlı boyut değişikliği yapılmaktadır )
120×600 Banner | 1 Aylık 30.00 TL ( Anlaşmaya bağlı boyut değişikliği yapılmaktadır )
Backlink | 1 Aylık 35.00 TL
- ( Backlink satışı sadece Webmaster, İnternet ve Teknoloji üzerine yayın yapan siteler ile yapılır. )
Tanıtım Yazısı | 1 Aylık 30.00 TL
- ( Ömürlüktür Arşivlenir )
- ( Tüm Tanıtım yazıları anında index almaktadır.)
- ( Tanıtım yazınız yok ise benim tarafımdan 350 - 500 kelime arası tanıtım yazısı yazılır. )
Ödeme Seçenekleri
Vakıfbank, İş bankası, Paypal, PTT, Misli, Tuttur, Havale/Eft hesapları üzerinden ödeme yapılabilir.
Bütün sorularınız ve özel istekleriniz için facebook adresimden iletişime geçebilirsiniz.
Dipnot: Konu çoklu açılmıştır.
Güncel.