Site adresi : Rüya Tabirleri , rüya yorumları, rüya tabiri, rüyatabirleri, RüyaTabiri, ruyatabirleri, rüya yorumu, rüya yorumlari, islami rüya tabirleri, rüya sözlüğü
Site için istenen fiyat : 5000 YTL
Sitenin aylık getirisi : Sadece bir kere reklam aldım birşey diyemem, adsense gelirini deneyip göreceksiniz ne desem yalan olur
Sitenin açılış tarihi : 1 Yıl Yeni Doldu
Kategori, sitenin içeriği nedir : Rüya Tabirleri
Günlük hit sayısı, kaynak link : 4K +
Domainin yaşı ve Pagerank değeri : 1 Yıl / Pr 5
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler : Tüm içerikle birlikte
Hosting dahil midir : Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı : Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı : Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi : Hayır
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb.. : Hayır
Alexa sıralaması 147.000
Lütfen sadece ciddi alıcılar mesaj yazsınlar, fiyat konusunda yorum yapılmasını istemiyorum...
Açıklama : Domain düşmek üzereydi son anda farkettim, bir kaç gün kapalı kaldı o yüzden hitleri bir süre düştü ama şu sıralar 4K civarı, google sıralasında da dolayısıyla geriye düşme oldu, bir kaç gün sonra hiti 6K yı geçer, zamanında 10K ları gördüm, bayan kullanıcı potansiyeli %60 üzeri
Ülkelere göre hit dağılımı
Turkey 80.2%
Germany 7.0%
Austria 3.5%
United States 2.3%
United Kingdom 2.3%
Denmark 1.2%
Macedonia 1.2%
Ireland 1.2%
Czech Republic 1.2%
Site için istenen fiyat : 5000 YTL
Sitenin aylık getirisi : Sadece bir kere reklam aldım birşey diyemem, adsense gelirini deneyip göreceksiniz ne desem yalan olur
Sitenin açılış tarihi : 1 Yıl Yeni Doldu
Kategori, sitenin içeriği nedir : Rüya Tabirleri
Günlük hit sayısı, kaynak link : 4K +
Domainin yaşı ve Pagerank değeri : 1 Yıl / Pr 5
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler : Tüm içerikle birlikte
Hosting dahil midir : Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı : Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı : Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi : Hayır
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb.. : Hayır
Alexa sıralaması 147.000
Lütfen sadece ciddi alıcılar mesaj yazsınlar, fiyat konusunda yorum yapılmasını istemiyorum...
Açıklama : Domain düşmek üzereydi son anda farkettim, bir kaç gün kapalı kaldı o yüzden hitleri bir süre düştü ama şu sıralar 4K civarı, google sıralasında da dolayısıyla geriye düşme oldu, bir kaç gün sonra hiti 6K yı geçer, zamanında 10K ları gördüm, bayan kullanıcı potansiyeli %60 üzeri
Ülkelere göre hit dağılımı
Turkey 80.2%
Germany 7.0%
Austria 3.5%
United States 2.3%
United Kingdom 2.3%
Denmark 1.2%
Macedonia 1.2%
Ireland 1.2%
Czech Republic 1.2%