İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Pr 5 Rüya Tabirleri Sitesi Satılık 4000+ Tekil

Everences

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Site adresi : Rüya Tabirleri , rüya yorumları, rüya tabiri, rüyatabirleri, RüyaTabiri, ruyatabirleri, rüya yorumu, rüya yorumlari, islami rüya tabirleri, rüya sözlüğü
Site için istenen fiyat : 5000 YTL
Sitenin aylık getirisi : Sadece bir kere reklam aldım birşey diyemem, adsense gelirini deneyip göreceksiniz ne desem yalan olur
Sitenin açılış tarihi : 1 Yıl Yeni Doldu
Kategori, sitenin içeriği nedir : Rüya Tabirleri
Günlük hit sayısı, kaynak link :
4K +
Domainin yaşı ve Pagerank değeri : 1 Yıl / Pr 5
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler : Tüm içerikle birlikte
Hosting dahil midir : Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı : Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı : Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi : Hayır
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb.. : Hayır

Alexa sıralaması 147.000

Lütfen sadece ciddi alıcılar mesaj yazsınlar, fiyat konusunda yorum yapılmasını istemiyorum...

Açıklama : Domain düşmek üzereydi son anda farkettim, bir kaç gün kapalı kaldı o yüzden hitleri bir süre düştü ama şu sıralar 4K civarı, google sıralasında da dolayısıyla geriye düşme oldu, bir kaç gün sonra hiti 6K yı geçer, zamanında 10K ları gördüm, bayan kullanıcı potansiyeli %60 üzeri

Ülkelere göre hit dağılımı

Turkey 80.2%
Germany 7.0%
Austria 3.5%
United States 2.3%
United Kingdom 2.3%
Denmark 1.2%
Macedonia 1.2%
Ireland 1.2%
Czech Republic 1.2%

AlemTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Daha önce sitende 'Adsense' reklamları vardi.Şuan neden yok, sitene adsense reklamlarını koyup 2 günlük kazançlarin ekran görüntüsünü bana yollarmısın..

aXzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet adsense gelirleri cok onemi bir etken site satıslarında .. eger alemturkun dedigi gibi 3-5 gun koyarsan site hakkında görüse biliriz..

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Anladığım kadarıyla google adsense den banlanmış, bu haliyle 1000 YTL anında havale veya eft yapabilirim. Ilgilenirseniz p.m. atınız.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.