İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Pr 9 siteden backlink alma ücretsiz

HeroTürk

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Arkadaşlar forumda paylaşıldımı bilmiyorum ama anlatımı tamamıyle bana aşt olan bir yazımı paylaşıyorum.
Bu yazımızda sitenize nasıl backlink alırız onu konuşacağız.

Bir webtarayıcısı olarak bildiğimiz opera aslında içerisinde ücretsiz blog açma ve ücretsiz forum açma gibi etkinlinklerin bulunduğu bir sitedir. Google pagerank 9 olan bu siteden 3 basit yöntem ile nasıl backlink alacağız bunu resimler ile tek tek anlatacağım.

1. Yöntem operada blog açarak

* Opera kayıt olma

https://my.opera.com/community/signup/ Bu adresten girip gerekli bilgileri doldurup kayıt oluyoruz.

opera-kay%C4%B1t-191x225.jpg

*Kayıt olduktan sonra mail adresimize aktifleştirme mail linki gelmektedir ve mail adresimize girip hesabımızı aktifleştiriyoruz.

*Daha Sonra https://my.opera.com/community/login/ operaya giriş yapıyoruz.

opera-giri%C5%9F1.bmp

*Buraya kadar herşey zaten standart prosedürler. İş bundan sonrası için. Kullanıcı adımızın üzerine gelince açılan menüde blog seklemesi çıkmaktadır ve o sekmeye tıklıyoruz.

opera-blog-olu%C5%9Fturma-225x144.jpg

*Şimdi Bloğumuz ile ilgili bir yazı yazabilir paravan blog kurabilirsiniz. Yazı içerisinde linkler vererek sitenize ziyaretçi çekebilirsiniz.

opera-blog-yazma-225x130.jpg

2. Yöntem Sitenizi gruplara ekleyerek

f5blog.net olarak oluşturduğumuz bir Site tanıtım grubuna katılarak site tanıtımınızı yapabilirsiniz. Bunu nasıl yapacağınızı hemen anlatıyorum.

*Opera giriş yaptıktan sonra üst menüden topluluk kısmından gruplar kısmına geliyoruz ve sağ tarafta grup arama kutucuğuna site tanıtım yazıp aratıyoruz. Çıkan

opera-grup-kurma-225x104.jpg

*Daha sonra karşımıza grup profili gelmektedir. Yine hemen üst tarafta forum sekmesine tıklıyoruz. Ve açılan forumdan bize uygun olan konuya sitemizi tanıtıyoruz.

Not:Lütfen site tanıtırken sabit başlığı dikkate alalım.

opera-forum-225x144.png

3. ve son yöntem

Profil sayfamızı tamamlıyouz. Kişisel web site adresimizi yazıyoruz.
opera-profil-225x208.jpg

Yazımızı beğendiyeseniz yorumlarınızı esirgemeyin

webtasarimcom

AKWEB HOSTİNGİ
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Tüm alanları doldurduk blog oluşturduk ama 4-5 gün geçti wm tolls da hala backlink olarak göremedik.

birz daha bekleyelim bakalım.

teşekkürler

erkolay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
iyinet.com 'un PR değeri kaç, şu an bu konuyu açtığınız sayfanın PR değeri kaç?

Soru karmaşık mı geldi?

PR 9 olan bir sitede, her yeni sayfanın PR değerinin koskoca sıfır oğlu sıfır kızı sıfır kere sıfır olacağını neden düşünmüyoruz arkadaşlar?

Hele ki öyle yoğun talep gören bir yerde günde kaç tane sayfa açılıyordur. Orada okyanusta bir kum tanesi gibi olunur ancak. Ha emek verirsin, özgün ve düzgün içeriklerle beslersin oradaki sayfanı, çabucak göze batar, bu ayrı.

Ama PR9 sitede gittim, sayfa açtım da, bana PR9 backlink gelecek...

Yok babam öyle kolay ekmek. Emek ver, öyle gelir ekmek.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.