İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

pr güncellenmesi

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
pr güncellenmesi ne zaman bitiyor bilgisi olan varmı yada yaklaşım olarak su tarih şu günde bitcek diyebilen varmı?

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
gıcık google.... Söyleseya baştan bu site olur bu site olmaz bizde uğraşmasak:D

AlemTurk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Tam olarak bitmedi hala güncelleme oynamalar oluyor, pr0 olupta pr değeri yükselen varmı?

Ece

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sistem degişti olabilir bi ara duyumuma göre küçük büyük harf duyarlıgına girilcekmiş nerden duydum dost sitelerimden biri gelip sitemi küçük harfle yazarmısın google kucuk harf duyarlıgına baslamıs dedi sasirdim

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2 hafta önce domaini gece actım sabah kalktım pr1 oldu. anlamadım nasıl oldu :D

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yeni reglemistim :p ama daha öncesinde kayıt edilmemişti hiç.

webyazilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bişey olmadı bende ama ben stres oldum ne olacak diye düşünüp duruyorum...

emresa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bunun bir tarihi olması çok saçma,Ben kimse Pr nedir ne zaman güncellenir muhabbeti olmazken Pr3 ertesi hafta Pr4 oldum,Pr güncelleme vs.. gibi olaylar komikğime gidiyor,Şimdiki teknoloji ile bir ay içinde site geliş gidiişleri içerikleri vs.. derken Pr ler heran değişebilir.Bunun belli bir zamanı yada anı yoktur. Bu benim düşüncem
saygılar.

Sohbet.Org

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bir aya yakindir guncelemeler devam ediyor her an bite bilir hata şimdi bile PR guncelemelerinin sonlarinda ola biliriz...

butun arkadaşlara bol şans diliyorum inşallah her kes beklediğinde daha yuksek PR alir...

mk++

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gerenk yok bu muhabbetlere toolbarda degısmeden yazmayın bosuna sırf forum pr coplugu oldu

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5