Site adresi: Pm ile
Google Pagerank : 1 [GEREKLİ SEO VE PRSİ YÜKSEK SİTELERE LİNKLER EKLENMİŞTİR PRSİNİN ARTACAĞININ GARANTASİNİ VERİRİM]
Fiyat: 300 TL
Kategori, sitenin içeriği nedir:
Domainin yaşı : 2 ay
Alexa Traffic Rank Dünya Sıralaması: 2,992,459 Tr De: 49,347 Alexa Backlink: 47 link
Günlük Hit : 2k+ [ARTACAĞININ GARANTİSİNİ VERİRİM]
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içeriği ile satılık
Hosting dahil midir: Dahil
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
::::Host,lisanslı tema dahil
Merhaba arkadaşlar sitemde hit garantili v5 scripti kuruludur.Scipr domain lisanlidir.75 tl satin aldim.
Hostingin özellikleri:
2000 MB Web Alanı
150 GB Trafik (Aylık)
Sınırsız MySQL
Sınırsız Email
Özel IP
cPanel Kontrol Paneli
PHP 5.x MySQL 5.x
Gerekli seo çalışmaları backlink çalışmaları yapılmıştır raporları isteyene gönderilebilir pm ile özellik google pagerankının ve hitinin artacağının garantisini verebilirim.Neden satıyorum derseniz hem iş hemde net ortamından birarz uzaklaşmak istememden dolayıdır.Fiyat gözünüze çok gelmesin 1-2 ay içinde sitedeki değişimi gördükten sonra ucuza bile kapattığınızı fark edeceksiniz.Dediğim gibi raporları görmek isteyen arkadaşlara pm ile ulaştırılır.
not:scripte özel asla patlamaz video ve etiket botu mevcttr
Google Pagerank : 1 [GEREKLİ SEO VE PRSİ YÜKSEK SİTELERE LİNKLER EKLENMİŞTİR PRSİNİN ARTACAĞININ GARANTASİNİ VERİRİM]
Fiyat: 300 TL
Kategori, sitenin içeriği nedir:
Domainin yaşı : 2 ay
Alexa Traffic Rank Dünya Sıralaması: 2,992,459 Tr De: 49,347 Alexa Backlink: 47 link
Günlük Hit : 2k+ [ARTACAĞININ GARANTİSİNİ VERİRİM]
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: tüm içeriği ile satılık
Hosting dahil midir: Dahil
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
::::Host,lisanslı tema dahil
Merhaba arkadaşlar sitemde hit garantili v5 scripti kuruludur.Scipr domain lisanlidir.75 tl satin aldim.
Hostingin özellikleri:
2000 MB Web Alanı
150 GB Trafik (Aylık)
Sınırsız MySQL
Sınırsız Email
Özel IP
cPanel Kontrol Paneli
PHP 5.x MySQL 5.x
Gerekli seo çalışmaları backlink çalışmaları yapılmıştır raporları isteyene gönderilebilir pm ile özellik google pagerankının ve hitinin artacağının garantisini verebilirim.Neden satıyorum derseniz hem iş hemde net ortamından birarz uzaklaşmak istememden dolayıdır.Fiyat gözünüze çok gelmesin 1-2 ay içinde sitedeki değişimi gördükten sonra ucuza bile kapattığınızı fark edeceksiniz.Dediğim gibi raporları görmek isteyen arkadaşlara pm ile ulaştırılır.
not:scripte özel asla patlamaz video ve etiket botu mevcttr
Moderatör tarafında düzenlendi: