İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satış Pr2 / Günlük Tekil 5k+ / Reklam Vermek İstermisiniz ?

abduko

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
site: www.abduko.com

pr değeri: 2

kaç yaşında : 1 yıl 2 ay

günlük tekil hit : 8k ve 10k arası

sitenin alexa değerini burdan takip edebilirsiniz.

anlık online kişileri burdan görebilirsiniz

yeni düzenleme site reklam fiyatları arttırılmıştır. nedeni ise bu siteden daha kötü siteler daha pahalı reklam verdiği için.

468x60 reklam alanı haftalık 10tl. aylık 25tl.

160x600 reklam alanı haftalık 15tl. aylık 30tl.

abduko

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

fiyatlar bence uygun gibi şu an siteye bakarsanız kaç kişi online :) ve alexa değeri düşmektedir aynı zamanda site 2 siteye reklam verilmiş organik ziyaretçiler gelmektedir. siteye her gelen kullanıcı organik doğaldır bunu kanıtlamaya hazırım her şekilde :) alexa bu şekilde giderse fiyatlar artacaktır.

abduko

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konu güncellenmiştir. fiyatlar arttırılmıştır.

abduko

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
alexa gün geçtikçe hızlı bir şekilde düşmektedir.

Slash

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
sıtede hıc turk yok 60 onlıne gozukuyor 1 tane ızmıtten gerısı yabancı . proxy vs nedır ?

abduko

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hiç türk yok dediniz sanırım bir daha bakarmısınız sanırım yanlış yere baktınız.

proxy derken anlamadım. detaylı istatistik isterseniz sunabilirim google analitics ziyaretçilerin hepsi google üzerinden ve diğer sitelere verdiğim reklamlardan gelmektedir. bunu her şekilde kanıtlayabilir ispatlayabilirim. (tabiki ciddi iş yapacakcaksak)

ayrıca hit sitelerini kesinlikle kullanmıyorum iyi günler..

site blogger tabanlıdır.

abduko

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bir adet reklam alanı satılmıştır fiyatlar düşürülmüştür.

denalisian

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Şu an 23 kişi online... Günlük 8.000 kişi nasıl giriyor anlamadım

ercell5000

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
en az 10 hit aracına kayıtlamıssın sıteyı deli gibi suni hit geliyor siten afedersın 5 para etmez türk yok :S hit canavarı sosyal hit sosyal kredi hitturkiye hitlen hit zamani hit motoru hepsıne kayıtsın :D

abduko

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
en az 10 hit aracına kayıtlamıssın sıteyı deli gibi suni hit geliyor siten afedersın 5 para etmez türk yok :S hit canavarı sosyal hit sosyal kredi hitturkiye hitlen hit zamani hit motoru hepsıne kayıtsın :D

kayıtlıyım evet sor bakalım ordan bana hit gelmişmi hiç ? isterseniz bütün hit sitelerine sorabilirsiniz bana şu kadar hit gönderdim diyen hit sitesi sahibine sitemi hediye edeceğim. sitem 5 para etmez olabilir. ama sen sitemden daha ucuz bir insan olduğunu gösterdin şu yorumla

abduko

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
06-02-2012, 13:57 bu konuyu açma tarihim o zaman hit fazla geliyordu bu son 2 aydır google birşeyler oldu hit az gelmeye başladı aşşağıda resimler kanıtımdır son ay olarak.

55sd6.png

5556sd5.png

yukarıdaki resimler ercell5000 arkadaşa kapak niteliğindedir.

ercell5000

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
reklam vermek istemiştim ancak rapor online kişileri bana sayyac raporu göster bu hitlerin nerden geldiğini göster günde 100 kişi googleden veya yonlendırmeden gelıyorsa reklam alacaktım. ama hiç sanmıyorum günlük 5k tekil hittin 4999 motordur kesın rapor sunabilirmisn

siten abuk subuk yok çıplak fotolar bilmem ne gereksiz içerikli şeyler ortalama ziyaret süresi 1.30 dakika bana sayyac rapor koy o zaman kapak nitelik olur

abduko

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
reklam vermek istemiştim ancak rapor online kişileri bana sayyac raporu göster bu hitlerin nerden geldiğini göster günde 100 kişi googleden veya yonlendırmeden gelıyorsa reklam alacaktım. ama hiç sanmıyorum günlük 5k tekil hittin 4999 motordur kesın rapor sunabilirmisn

yukardıda resimlerde gördüğün gibi şu en son yazından sonra bana reklam vereceksin o zaman saygılar kolay gelsin.

http://whos.amung.us/stats/snupsyhs8ik9/ buradan şu an kaç kişi sitede görebilirsin kocaman yazıyor.

abduko

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

siten abuk subuk yok çıplak fotolar bilmem ne gereksiz içerikli şeyler ortalama ziyaret süresi 1.30 dakika bana sayyac rapor koy o zaman kapak nitelik olur

hadi canım ikile ticaret yapmamış insanlarla ticaret yapmıyorum kolay gelsin sana

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5