İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satış PR2 Müzik ve Müzik Bilgileri İçerikli Siteden Link Satışı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LitmuS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
Link satılacak site : PM İsteyin
Domain yaşı : 1
PageRank değeri ( Check link ile beraber ) : PR2 ( ilgilenenlere link yollanır )
Site içeriğinin dili : TR
Satışa çıkarılan link sayısı : 5
Dışarıya çıkan link sayısı : 1
Dmoz ve Diğer dizin kayıt bilgileri : kayıtlı değil
Alexa Sırası : 416,470 ( ilgilenenlere link verilir )
Aylık-Yıllık istenen ücret : 1 Aylık Reklam Ücreti: 10TL - 3 Aylık Reklam Ücreti: 25TL - 6 Aylık Reklam Ücreti: 45TL

Diğer bilgiler : ilk olarak eklemek istediğim şey illegal siteler dışındadır link satışımız @duL.t W@r4z qumar yasakpara vs. Sitelere Link Satışı Yapmıyoruz remix müzik, müzik bilgileri içerikli sitedir, 5 alt bağlantısı vardır googleda domain aramasında görebilirsiniz ilgilenenlere link verilir özgündür alıntı çalıntı içerik eklemiyorum zaten 5 alt sayfasıda bu yüzden çıkmıştır toplam 6 cıkış olacaktır 1 adet link farklı yerden satılmıştır bu sebeble 5 adet satısa cıkacak linkimiz kalmıştır alıcılara messenger e-mail telefon numarası vs iletişim bilgileri verilecektir.

LitmuS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
kısa bir süre için 6 Aylık Reklam Ücreti: 40TL olmuştur

3 alt bağlantı özgün site şuanda 1 link çıkışı ve stok 5 adettir

edit alexa 375k olmuştur index 9.270

REF İçin r10 @ REF İçin iyinet

LitmuS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
starter kullanıcı isimli arkadaşa 1 adet link satıldı reklamı yayına girdi ödeme bekleniyor stok 4 adettir

LitmuS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
starter kullanıcı isimli arkadaşın ödemesi hala bekleniyor!

arkadaşım pmlere ne için cevap vermiyor ve ödememi yapmıyorsun?
pmlerde soru soruyorum ben a soruyorum sen b diyerek farklı cevap veriyorsun!

senden sana ulaşabileceğim e-mail msn yada telefon numarası istiyorum hala
AYRICA EN KISA SÜREDE ÖDEMEMİ!

3-5 kuruş için beni bu mübarek ayda günaha sokma ya, bu sıcakta kaç kere bankaya gittim banada yazık günah.
yatırmadıysan yatırmadım, yatıracağım de. Yatıramıyacaksanda İmkanlarım El Vermiyor Deyin Bende Anlayışla Karşılayıp Linki Kaldırayım.
Yatırdım Deyipte İnsanları Oyalamanın Gereği Yok!.
İlle Önce Ödeme Sonra Satışmı Yapalım, İyi Niyetimizi Kullanmayalımmı.

Edit: Ödeme Ulaşana Kadar Linki Kaldırıyorum!

LitmuS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
Pm Atılmıştır

Bilgileri Güncelliyorum;
PR2
Google 5 Alt Bağlantı
13.300 Google İndex
361k Gelecek Alexa Değeri

6 Aylık Reklam Ücreti (KISA SÜRELİĞİNE): 40TL

LitmuS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
starter kullanıcı isimli arkadaş haksız yere -eticaret vermiş, görüşmelerimiz aşağıdadır.
yönetici arkadaşların kontrol etmesini rica ediyorum
PMLERi indir

starter arkadaşım izmirdesin sende pm ilede yolladım gel izmir üçyol'a ayın 12sinde aldığım hesap özetini göstereyim sana eğerki senin adına para yatmış ise sana 50TL vereceğim. eğerki yatmamış ise senden hiç bir şey istemiyorum ayın 12sinden sonra kontrol etmedim hesabı 12sinden sonra hangi tarihte yatmış ise o tarihten itibaren reklamını gösterime s0kacağım, 3 ün 5 in peşinde koşan insanlar değiliz. boşu boşuna ismimi doladırıcıya çıkartamazsın, ayın 7sinde ödeme yaptığını söylüyorsunki bana ulaşmadı, ulaşsaydı bile senin ödemeni ayın 5inde yapman gerekmiyormuydu yani benim sana verdiğim -eticaret haklı olarak ayrıca adama pm atıyorum cevap vermiyor çıldırtıyor beni konuya yazıyorum bakmıyor konunla ilgisizsin ticaret yapıyoruz e-mail yada msn adresi istiyorum onuda vermiyorsun birde iftira atıyor hesap özetimde herşeyim var elimde gel gör diyorum.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Parayı gönderdim diyen kişi 48 saat içerisinde bana parayı gönderdiğine dair banka dekontunu özel mesaj ile göndersin. Göndermezse yanıltıcı itrader verdiği için süresiz uzaklaştırılacaktır. Konu çözüme kavuşana kadar konuyu kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi