İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satış PR2 Özgün ve Güncel blogdan Link ve Tanıtım Yazısı

jacktheblack

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
PR2'ye sahip tamamen özgün kopya içerik olmayan Alexası 700K altıdır. Daha önce link çıkışı satış amaçlı olmamıştır.

Ana sayfadan link çıkışı 1 aylık 15TL 3 aylık 30TLdir. Sadece 5 Adet link çıkışı yapılacaktır.

Tanıtım yazılarınız benim tarafımdan yazılır ise 20 TL (Kelime sınırlaması 150-200 ve 2 adet link çıkışı verilecektir) sizin tarafınızdan verilir ise yine 2 adet link çıkışı olmak kaydıyla kelime sınırlaması yoktur ve 15 TLdir.

Yazılarınız ana sayfada en az 5 gün en fazla 2 hafta durur. Sağlık, Turizm, İnternet, Kültür Sanat, Teknoloji, Kişisel Gelişim siteleri kabul edilmektedir. Bu kategoriye ve TC kanunlara uymayan hiç bir site kabul edilmez.

Daha önce bir kaç arkadaşla anlaşmıştım fakat mesajlarımı bulamıyorum. Onlarda gönderirse sevinirim.

Önce ücret gönderilir sonrasında yazınızı yazarım veya verdiğiniz yazıyı ve linki eklerim. Siteye yazdığım her yazıda ana sayfa 2 saniye içinde yazdığım yazının sayfası 10 saniye içinde indeks almaktadır.

Özel mesajla site adresinizi ve ekleteceğiniz linki veya tanıtım yazısı yazdıracağınız siteyi bana bildiriniz. Uygun görülürse ben de size site adresimi verdikten sonra anlaşabiliriz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.