Sitenizin içeriği :Genel Blog
Sitenizin pagerank değeri : 5
Sitenizin Alexa değeri : 315.000
Sitenizin Hiti : 1500/3000 (+-)Google
Sitenizin yaşı : 4 aylık
Maksimum Satılacak Link : Sınırlı Sayıda
Kabul ettiğiniz linkler : "*****, w*rez , ilegal siteler dışında Her Türlü Site"
Ödeme Şekli : Yapıkredi, Ptt Havale
Sürekli güncellenen dinamik içeriği, özgün ve güncel konuları ile blog dünyasının nabzını yakından tutan bir sitedir. Biyorum.Net'e reklam vermek hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacaktır.
Reklam Secenekleri ;
Biyorum.Net'te sidebar reklam, footer link ,konu görünümünde banner,tanıtım olmak üzere farklı alternatiflerde reklam seçeneği bulunmaktadır.Yada farklı reklam isteklerinizi bize bildirebilirsiniz.
250x250 reklam alanı aylık 50 lira [ 6 Aylık Anlaşma Sağlanmıştır ]
125x125 reklam alanı aylık 30 lira
300x65 konu görseli aylık 40 lira
Footer Link çıkışı aylık ise 30 lira son 2 adet kalmıştır
Belirli bir ürüne yada Siteye dair 1 ay içerisinde açılıcak 4 makale bedeli 20 lira'dır.
Header için özel teklif verebilirsiniz...!
Örnek Sayfa 1
Örnek Sayfa 2
Reklam formatları : jpg, gif, png olmalıdır.
Animasyonlu reklamlar için birden fazla ürün gösterimi kabul edilmemektedir.
Makale ,reklam veren tarafından özgün olarak hazırlanmalıdır, içerisinde en fazla 4 adet link çıkışı olmalıdır.
Not: Ayrıntılar ve iletişim için özel mesaj atabilirsiniz,footer link çıkışı sınırlı sayıda olucaktır.3 aylık fiyatlar için özel mesaj atınız.
Sitenizin pagerank değeri : 5
Sitenizin Alexa değeri : 315.000
Sitenizin Hiti : 1500/3000 (+-)Google
Sitenizin yaşı : 4 aylık
Maksimum Satılacak Link : Sınırlı Sayıda
Kabul ettiğiniz linkler : "*****, w*rez , ilegal siteler dışında Her Türlü Site"
Ödeme Şekli : Yapıkredi, Ptt Havale
Sürekli güncellenen dinamik içeriği, özgün ve güncel konuları ile blog dünyasının nabzını yakından tutan bir sitedir. Biyorum.Net'e reklam vermek hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacaktır.
Reklam Secenekleri ;
Biyorum.Net'te sidebar reklam, footer link ,konu görünümünde banner,tanıtım olmak üzere farklı alternatiflerde reklam seçeneği bulunmaktadır.Yada farklı reklam isteklerinizi bize bildirebilirsiniz.
250x250 reklam alanı aylık 50 lira [ 6 Aylık Anlaşma Sağlanmıştır ]
125x125 reklam alanı aylık 30 lira
300x65 konu görseli aylık 40 lira
Footer Link çıkışı aylık ise 30 lira son 2 adet kalmıştır
Belirli bir ürüne yada Siteye dair 1 ay içerisinde açılıcak 4 makale bedeli 20 lira'dır.
Header için özel teklif verebilirsiniz...!
Örnek Sayfa 1
Örnek Sayfa 2
Reklam formatları : jpg, gif, png olmalıdır.
Animasyonlu reklamlar için birden fazla ürün gösterimi kabul edilmemektedir.
Makale ,reklam veren tarafından özgün olarak hazırlanmalıdır, içerisinde en fazla 4 adet link çıkışı olmalıdır.
Not: Ayrıntılar ve iletişim için özel mesaj atabilirsiniz,footer link çıkışı sınırlı sayıda olucaktır.3 aylık fiyatlar için özel mesaj atınız.