(GERÇEK) PR6, PR7 Reklam Verilebilecek Link Alınabilecek Türkçe Domain var mıdır?
kendi siteniz olması gerekmez, varsa fiyat verin lütfen.
bilgi almak için soruyorum...
saygılar..
Bilgi almak için açmış olduğun başlıkta yer verilen düşüncelere ve fikirleri yazanlarında bir insan olduğunu düşünmüyormusun? Kimse sana cevap vermek yada alternatif sunmak zorunda değil.
Şöylede bir ayrıntı var ki çoğu kişi yok diyorsa,sen bulmaya inatlaşıyorsan ve bulamıyorsan zaten yoktur.
Hala neyin tartışmasını yapıyor veya yapıyoruz. Sadece yazılan mesajları okumanın vakit kaybı olduğunu düşünüyorsun.
Demek ki vakti değerli olan bir arkadaşımızsın vaktini daha verimli işlerde harcayabilirsin.(bu konuya ayırdığın vaktini)
Aramış olduğun özellikleri sağlayacak siteleri bulsan dahi amacına ulaşabileceğini sanmıyorum
hint kumaşı muamelesi gören domainler içinde
bir ön yargılı cümle kullanarak link değişimi yapacaklarını sanmıyorum ve reklam konusunda da aşırı bir fiyat çıkaracaklarını düşünüyorum.
İnşallah ihtiyacını karşılarsın.
Küçük bir eleştiri: Bu sitede gönüllü görev yapan arkadaşlarsınız ve belirli bir bilgi birikimleriniz var. Buraya hergelen veya cevap yazan kişi profesyonel biri olamayabilir onun için sizlerin cevap verirken 2 kere düşünmeniz gerek diye düşünüyorum. Sizi örnek alan insanlar olabilir.
Eleştiriye açık olduğunuzu düşünerek yazıyorum ve sadece sizin için geçerli bir ifade değildir, yanlış anlaşılmasın.
Yanlış bir cümle kurmuşsam şimdiden özürdiliyorum.
Saygılar