İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satış PR8 Yabancı Siteden Tanıtım Yazısı 25 TL, Sadece 2 Kişiye.

sekooo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar..

Değişik bir yöntem uyguluyorum, bu işten amacım para kazanmak değil, hizmet etmek ama bedava olunca da kime vereceksin hizmeti, temsili bir bedel olarak aldığımı düşünün. Site yabancı kaynaklı akademik bir sitenin altında forum sayfasıdır ancak forum hazır forum paketi değil, özel olarak kodlanmış yani adı forum sadece, verileri aşağıdadır.Linkler tabiki dofollow' dur.

Yazının yazılacağı siteye yazı eklemek free, bir şekilde adminler unutmuş. 1 aydır takip ediyorum keşfedilmemiş bir site. Kendi sitem için 11 haziranda makale ekledim silinmedi, testler tamam yani. Oto onaylı ve kontrol edilmiyor.

Kendi makalemde kullandığım Anahtar kelimeler (3 adet) yüksek rekabetin olduğu ve yazıdan önce 70-80. sıralarda olduğum anahtar kelimelerdi. 1 hafta sonra birinde 2.sıraya, diğerlerinde 5. sıraya yükseldi ve 15 gündür dalgalanma dahi yok dile kolay PR8.

Site adı ödeme alınıp makale eklendikten sonra verilecektir, burada biraz bana güvenmeniz lazım,kimse 25 TL için +++++++++++lık yapmaz. Dediğim gibi ekleme yapmak free olduğu için baştan söylemiyorum.

Site çöpe dönmesin diye sadece 2 kişiye satış yapıcam(Makalede 3 anahtar kelime kullanabilirsiniz). Yazı veren arkadaşlar site adını sağda solda yayınlarsa kendi bilecekleri iş, ben istediğim yere yerleştim. Sonuçta kendi siteleri zarar görür. Siteye eklenecek her link onların sayfasını geri düşürür. Karar size ait ama aklı olan site adını dağıtmaz.

Pagerank değeri: Site subdomain, Subdomain PR Değeri:8 , Ana domain PR değeri 6.

Trustrank:Subdomain: 3,95 - Anadomain: 4
Alexa Subdomain: 132K

Ücret: 25 TL
Ödeme: Yapı Kredi Havale. (PM ile hesap bilgilerini alabilirsiniz)

2 kişiye satış olursa konuya edit yapıp bildiririm.

EDİT: Sorusu olan, aklına bir şey takılan PM veya konu altına yazabilir.

Hayırlı ,uğurlu olsun

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.