İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Prestij Üyelik fiyatı düşsün diyenler.. :)

Ücretli üyelik fiyatı sizce düşmelimi ?

• Evet

Kullanılan: 20 83.3%
  • Hayır

Kullanılan: 4 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    24

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
artırılması düşük rakam nedeniyle prestij üye olup milleti dolandıranlar yüzündendi yanlış hatırlamıyorsam, hadi bunu anladık-geçtik, peki prestij üyeliğin ne avantajı var yani prestij üye alanlara bu durum ne katıyor? ben 3 ay prestij üye oldum bir fark göremedim, bana bir artısı olsun 50 değil 100 $ olsa üye olacağım.

+ getirisi şudur prestige üyelik kategorisine erişimin sağlanması bu artı olarak birşey kazandırmasa bile iyinet e destek amaçlı bir üye grubudur.Prestige üyelik alıp forumda dolandırıcılık yapan birkaç üye sebebiyeti ile fiyatlar yükseltildi.Bende prestige üyelik almıştım getirisini düşünerek almadım şahsen katkı amaçlı , son dönemlerde dolandırıcılık olaylarını engellemek amaçlı önlemler alınmakta forum içerisinde bu sebeb gereğinde fiyatlar düşürülmesi hakkında bu konu açıldı

çatlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
yahu ya düşürceksinizde ötekilere parlarını yarsını iade etmenız lazım

çatlak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
hem niye ucret dusuk olursa dolandırılıga gire r10 15 tlden satıyo kusura bakmayın bu işlerinde bir belgesı vardır dıye biliyorum yada yanlı ş bılıyorum

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
ankete göre baya bir farkla prestij üyelik fiyatının düşmesi isteniliyor, açıkcası komik rakamlar olmasını beklemiyorum ama ben yıllardır iyinete bağlı bir yönetici olarak insanlardan böyle tepkiler almayı hiç istemiyorum yarı yarıya düşüş bile yeterli olur :)

PauLShark

0
İyinet Üyesi
Reaction score
51
Prestij üyelik ücretli olmaktan çıkarılsın. Madem herkes prestij olmasın istiyorsunuz. Uzun bir sürece onaylı üyeleri takip edin. Olumlu olarak karşıladığınız kişileri siz insiyatifinizle belirleyin.
15 yaşında cebine 50-60 Tl koyan herkes prestij olmasın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.