İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Prestij Üyelik fiyatları güncellendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
3 günlük üyelerin hemen gelip 5 dolar karşılığında prestij olduktan sonra insanları dolandırma vak'alarını engellemek amacıyla prestij üyelik ücretlerini yükselttim.

Zaten herkes prestij üye olmamalı,olabilenin de bir farkı olmalı.

Bu nedenle 6 aylık 50 dolar,1 yıllık 90 dolar şeklinde ayarlanmıştır.

Öyleyse gelsin paralar.:kızdım:

R

RadoyNet

Misafir
:peh: bindirmek mi :peh:

ayıp :ıslık:

evet bir daha düşündüm çok ayıp :ıslık:

hatta ban sebebi :hihi:

Kunteg

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
12
Mantıklı bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum. Site içinde üyeler içinde iyi bir kazanım olur umarım.

Person

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
10
Bence aylık 100 usd olsun tam Prestige olsun:)

Şimdi prestige daha pahalı oldu dolandırıcılar daha çok dolandıracaktır. Bu konunuzla prestige üyelerin dahada güvenli olduğunu düşünecek yeni üyeler ve daha çok yönetim tepki alacak her dolandırıcılıkta. Keşke bu konuyu açmasaydınız sadece zam geldi deseydiniz yeterliydi..

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
düşünce doğru ama misal ben onca yıldan sonra bu parayı verip prestij üye olmam eski üyelere bence bariz bir indirim olmalı

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
262
yuh:S oha:S + çüş:S
naaptın abi sen öyle:peh: 50 dolar
bence şöyle bişey yapın, davetiyeli üyelik alır gibi, davetiyeli prestijlik alabilsinler, şuandaki prestij üyelerin bi çoğu güvenilir insanlar olduğunu varsayarsak, prestij üyelik alacak olan kişiyi, prestiji gönderecek eleman iyice araştırsın, direk üyeliği aktif etmeyin,
falan

z08g

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
iyide dolandıracak adam, kaz gelecek yerden tavuk esirgemez ki?? bugün sahte para basma makinalarına, onlarca para yatıran kişileri de gördü bu ülke, tv kanallarında.. bu yüzden dolandırıcı gelir, parayı basıp prestige olur. yapacağını gene yapar..

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Prestij üye güvenilir üye demek değildir.
Ne gibi avantajlar sağladığı bellidir :

Prestige Üyelik
- Prestige Üyelik kategorisindeki konulara ulaşabilme.
- Mesaj kutusu 500 adet. (Standart üyelerde 150 adettir.)
- İmzalarında resim veya banner bulundurabilirler. Aynı zamanda link ekleyebilirler.
- Görünmez olarak giriş yapabilirler ve görünmez olarak dolanan kişileri görebilirler.
- Prestige üye rütbesi ve Prestige üye rengi kazanırlar.

cortex

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
prestiji parayla mı sağlamaya çalışıyosunuz ?
çok pahalı. yanlış yoldasınız bence..

CaLViN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
63
Prestij üye olmanın tek yöntemi,her forumda olduğu gibi,burada da para ödemektir.

Lanet

1
İyinet Üyesi
Reaction score
97
Prestiji parayla sağlamaya çalışmıyor kimse, herkesin prestij üye olmasını engelliyoruz.
Son zamanlarda dolandırıcı insanların prestige üye olması da bunu etkilemiştir açıkçası.

PutTLD

0
İyinet Üyesi
Reaction score
13
Wow çok pahalanmış enflasyon bu yıl yüksek olacak :) Bu sene bırak 2 haneyi 4 hane göreceğiz :)

5 $'dan 50'$a %1000 artış var :)

xgitarx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
önceden 3 aylık 5 dolardı sanırım, yani yaklaşık aylık 1,5 $ idi; şimdi 6 aylık 50 dolar yapılmış aylık 8 $ olmuş, 1,5 $'dan 8 $'a artış miktarı % 400 civarında, müthiş bir zam yapmışsınız tebrik ederim.

dolandırıcı üç kağıtçı adam zaten kanı bozuksa yapacağını her şekilde yapar, bu derece yüksek zam nedeniyle yönetimi kınıyorum. burada 3 tane zibidi milleti dolandırdı diye diğer prestij üyelerin suçu neydi acaba?

xgitarx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
bu yaklaşım nedeniyle ben bir daha prestige üye olup olmama konusunda tereddüte düştüm doğrusu.

ticaretin güvenilirliğini sağlama anlamında daha farklı alternatifler geliştirilebilirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.