İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Priapos

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
http://forum.iyinet.com/google-adsense/94739-hesap-kapatma-asamalari-ve-detaylari-adsense.html

bu arkadaş bu konu da hayal ürünü yazılarını yazıp insanları yanlış yölendirmesi yetmiyormuş gibi benim yazdığım yorumu silip birde

gereksiz kişilerin gereksiz mesajlarını sildim...

her açtığım konuda gelip aklınca muhalefet yapan şahıslar nedeniyle bu başlığı da kilitliyorum....

yazıyor sen kimsin ? ne hakla bana bunları yazabiliyorsun ?Mesajımı hangi kurala göre silip konuyu kilitliyorsun sen ?

orda burda adsense uzmanı havan çoluk çocuğa söker git bebe forumunda havanı at burdaki hiçkimsenin senin hayallerine ihtiyacı yok.

adsense hesaplarının ne şekilde değerlendirilip hangi işlemlerden geçtiğini adsense çalışanlarından başka hiç kimse bilemezeken bu arkadaş sürekli bir uzman edasıyla insanlara birşeyler anlatmaya çalışıyor tabi kimse net bir bilgiye sahip olmadığı için keyfine göre yöntemler türetip insalanları yanlış yönlendiriyor.

M

Merthan

Misafir
Üstüne bir de, kim olduğunu ne olduğunu bilmediği kullanıcılar için "gereksiz" tabirini kullanabiliyorsa, iş çığrından çıkmış demektir. Bu arkadaşı uzun zaman önce r10'da bilgilendirmeye çalışmıştım ama, demekki kelimelerimden nasibini almamış.

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Başka var mı? T3chn0 ?

ben rahatım bak, ben sakinim... ama sen sürekli benim konularıma gelip çığırtkanlık yapıyosun...

bebe forumu dediğin yerde de aynı şeyi yapmaya kalktın, bir şekilde yaptırtmadılar...

var mı başka problemin??? açtığım konulara gelince... O konulardan birşeyler alarak para kazanacak çok kişi var...

Ben hiçbir zaman kendime uzman falan demedim,
hiçbir zaman insanların işine yaramayacak ya da zararlarına olacak birşeyler yazıp konu açmadım...

Haa birde bu var,

Terbiyemi bozmadım insanlara karşı ( bak insan dedim )

Biraz delikanlı olmayı dene lütfen! kendini daha iyi hissedeceksin emin ol...

Hadi bakalım bu başlık da bana gıcığı ya da kuyruk acısı olanları koruma ve yaşatma başlığı olsun, bende birilerinin işine yarayacak başlıklar açmaya devam edeyim.

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
izmir'e gitmem lazım hitamlarında dikkatlı ol delikanlı olmayı dene ne demek al cep numaram : 0506 292 84 84 ara göstereyim delikanlıyı.

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
çocuk parkı olmuş burası,

yaşınıza göre hareket edin biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.