• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

sohbet odaları

Private Shopping V3 - Markafoni, Trendyol Tarzı

• Konbuyu başlatan Mekruh
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar : 1
  • Görüntüleme : 1K

Mekruh

Pratik Üye
Bilgiler
Reaksiyon
0
148 Aydır Üye
Merhaba,

iMedia (Oğuzhan)'nın daha önceden satmış olduğu temayı ben satacağım, özel nedenler yüzünden o satmıyor. Daha önceden alınmış temalar'a teknik destek vermeyeceğim bilginiz olsun bundan sonra ki alan arkadaşlar benden teknik destek alacaklar, aşağıda sistem özelliklerini belirttim.

ADMİN PANEL İÇİN TIKLAYIN

Kullanıcı adı: demo
Şifre: demo

Sisteme tarafımdan eklenen özellikler ve geliştirmeler şunlardır;

- Yeni Üyelik form alanları kısaltılmıştır ve varolan hatalar giderilmiştir.
- Facebook ile Bağlan eklentisi güncellenmiştir.
- Kategori sayfasında listelenen ürün resimlerinin üzerine gelince 2. ürün resmine geçiş yapılmıştır. (rollOver)
- Ürün alanlarına %50 İNDİRİM - Ürün TÜKENDİ gibi ibareler eklenmiştir.
- Ürün sayfası tamamen güncellenmiştir.
- Siparişlere kargo takip kodu ekleme özelliği eklenmiştir.
- Üye Girişi - Yeni Üyelik - Şifremi Unuttum sayfalarına özel Tam Ekran Slideshow modülü eklenmiştir.
- Ödeme Sayfası tamamen değiştirildi.

Demo - Anasayfa
Demo - Kategori Sayfası
Demo - Ürün Detay Sayfası

dreamworker

İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaksiyon
0
224 Aydır Üye
fiyat ve şartlar

Fiyatınız ve diğer şartlar nelerdir acaba ? pm lütfen

Tüm sayfalar yüklendi.
  • Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.