İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satış Prof. Forum Tanıtım Hizmeti

KraLL54

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
user_online.gif
İŞ ALIMI:
AÇIK

Forum tanıtımının kelime bazlı yükselişe katkısını bir çoğumuz biliyoruz. Bu yüzden forum tanıtımının yararlarını değilde, elimdeki listenin özelliklerinden bahsetmek istiyorum.
Hizmet İşleyişi;
Makalenizi, kelimelerinizi ve sitenizin adresini bana pm olarak atıyorsunuz. Ben kelimelerinizi linkleyip forumlara tanıtmaya başlıyorum. Tanıtım işlemi bittikten sonra dilerseniz tüm çalışmayı pingliyorum. Yine dilerseniz günde 5-10-15 tanıtım şeklinde de çalışabilirim. Son olarak çalışmaları raporlayıp size teslim ediyorum. Linklerde ki çeşitli hataları düzeltip, raporu temiz bir şekilde teslim ediyorum.
Tanıtım Yapacağım Forumların Özellikleri;
Internet-icon.png
%100'ü Türkçe hizmet veren forumlardır.

ip-icon.png
%95'i farklı ipdedir.

Link-icon.png
%100'ü tanıtıma izin veren, kaliteli forumlardır.

increase.png
Listenin %100'ü ziyaretçilere açık sitelerdir.

increase.png
Listemde ki forumlara 17 farklı kullanıcı ile kayıt oldum. Bu şekilde işlem daha doğal gözükmektedir.

success-icon.png
Yapılan tüm işlemler manuel olarak yapılmaktadır.

success-icon.png
Yapılan tüm işlemler 15 Forumda bir kere, Çalışma bitiminde de 1 kere olmak üzere 4 kez pinglenmektedir.

success-icon.png
Listede yer alan forumlarda Türkçe Karakter Hataları, Çeşitli Kod hataları bulunmamaktadır.

success-icon.png
Listemde yer alan forumlar çöp siteler değildir.

Toplarlamak gerekirse diğer çalışmalardan farkımız;
- Tanıtımın 17 farklı kullanıcı adıyla yapılması
- Tanıtımın elle yapılması
- Çalışmaların pinglenmesi
- Makale'nin forumlara uygun hale getirilmesi
- Liste'de çöp sitelerin bulunmaması

* Tanıtımda bulunduğum sitelerde 3K'nın üzerinde tanıtım konusu yoktur, olanlarda da genel anlamda 10-15K'nın üzerinde konu vardır, yani güncel forumlardır.
- Listenin %100'ünün ziyaretçilere açık olması
Paket Fiyatları;
45 Kaliteli Forum Tanıtımı; 5
Tl.png

İletişim ve Ödeme;
Tel; 532 717 86 10
Mail; admin[@]kozba.net

Ödeme Yolları; Misli, Nesine, İş Bankası, Ziraat Bankası

dtsservis

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
forum tanıtımı yapacak birisini arıyorum

Merhaba arkadaşlar http://www.boschservisikartal.com adlı web siteme forum tanıtımı yapmak istiyorum ''kartal bosch servisi'' anahtar kelimesi olacak .
Manuel forum tanıtımı yapan varsa pm göndersin.

Sadece forum değil sözlük tanıtımı, profil backlink çalışması da olabilir

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.