PAKET SEÇİMİ

Yaptıklarımız
√ Siteleriniz adına sosyal medya hesapları açılır ve Rss bağlantınız bu sayfalara bağlanır (Sitenize eklediğiniz içerik otomatik sayfalarda çıkar)
√ Paravan Bloglar açılır , makaleler ve konular ile ilgili etiketler açılan bloglara girilir.
√ Pakaketteki miktara göre özgün makaleler yazılır (Makaleler Forum tanıtım ve paravan bloglarda kullanılır)
√ Paravan Bloglara Profil Backlink Sağlanır
√ Açılan Blogların kullanıcı adı ve şifreleri Raporda Teslim edilir.
√ ÇEşitli sosyal imleme sitelerine imleme yapılır
√ Türkçe forumlara tanıtım yazınız gönderilir , Hepsi arama motorlarına açıktır.
√ Video Backlinkler Yotube.com , Vimeo.com ve dailymotion.com Sitelerine Yüklenir.
√ Pr Li Rss Dizinlerine rss Linkiniz Gönderilir
√ ÇALIŞMA 5 İLA 10 GÜN İÇERİSİNDE TESLİM EDİLİR.
HER PAKETE ÜCRETSİZ ALEXA DÜŞÜRME DAHİLDİR.
İLETİŞİM : [email protected]
Ödeme : Paypal & Ziraat Bankası & Avea TL
√ Siteleriniz adına sosyal medya hesapları açılır ve Rss bağlantınız bu sayfalara bağlanır (Sitenize eklediğiniz içerik otomatik sayfalarda çıkar)
√ Paravan Bloglar açılır , makaleler ve konular ile ilgili etiketler açılan bloglara girilir.
√ Pakaketteki miktara göre özgün makaleler yazılır (Makaleler Forum tanıtım ve paravan bloglarda kullanılır)
√ Paravan Bloglara Profil Backlink Sağlanır
√ Açılan Blogların kullanıcı adı ve şifreleri Raporda Teslim edilir.
√ ÇEşitli sosyal imleme sitelerine imleme yapılır
√ Türkçe forumlara tanıtım yazınız gönderilir , Hepsi arama motorlarına açıktır.
√ Video Backlinkler Yotube.com , Vimeo.com ve dailymotion.com Sitelerine Yüklenir.
√ Pr Li Rss Dizinlerine rss Linkiniz Gönderilir
√ ÇALIŞMA 5 İLA 10 GÜN İÇERİSİNDE TESLİM EDİLİR.
HER PAKETE ÜCRETSİZ ALEXA DÜŞÜRME DAHİLDİR.
İLETİŞİM : [email protected]
Ödeme : Paypal & Ziraat Bankası & Avea TL