Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
numune olarak www.oynn.net bu site için banner yapar mısınız çalışmanızı görmek için. sonrasında ben ve arkadaşlar geri dönüşler yapacaklardır forumdan bir kaç arkadaşla tasarım işinde birlikte çalışıyoruz.
vaktim dardı en azından şöyle bir şey ortaya çıkarttım. vaktim olsaydı her harfe farklı bir renkte yapacaktım. yinede idare eder bir çalışma oldu diye düşünüyorum. Bir de siz bana renk ayarlarını büyüklüğünü arka planda ne istediğiniz felan belirtseydiniz daha iyi olurdu. Vaktimin dar olmasından dolayı böyle birşey yaptım. Yoksa arka planda oyunlardan alınmış 4erli kare şeklinde olacak üstünde oynn.net yazacaktı. fikrim buydu sonra buna çevirdim.
5dkda yapabildiğim bir logo dediğim gibi vaktim kısıtlı şu anda. ve de benim kafamdan çıkan bir logo yani normalde kişiler belirtcek şu renkte şu boyutlarda şöyle şöyle olsun diye..