İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Profesyonel Haber Scripti..! Kapmanyada

ibiza74

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
* İŞ BANK ÖDEME
* MİSLİ

Sistemin Özellikleri
* 4 dil Destegi
* Joomla Özel edit.
* Sınırsız ana kategori .
* Sınırsız alt kategori .
* Farklı görünümlerde haber modülleri bulunmaktadır. ( Burayı admin Bloklar menüsünden inceleyiniz.)

* Kendi bloğunuzu hiçbir program kullanmadan yönetim panelinizden oluşturabilirsiniz .

* Bloklarda yönetim panelinden tek tıklamayla yer değişimi .

* Full SEO bulunmaktadır || Sitenin hiçbir yerinde kesinlikle normal link yoktur .

* Foto Galeri .

* Video Galeri . (Video Galeri Özel video bot’da eklenmiştir .)

* İlanlar. ( Açtığınız kategorilerde ziyaretçiler iş, eleman, 2. el vb. ilanlar girebilirler.)

* Firma Rehberi . (Açtığınız kategorilerde ziyaretçiler firma ilanlarını girebilirler.)

* Sınırsız reklam alanı.

* İstediğiniz bloğun altına üstüne yanına sağına soluna bannere iç sayfalara yönetim panelinden reklam ekleyebilirsiniz .
* Detaylı haber arama .
* Yorumlu anket sistemi . (Ziyaretçiler açılan anketle ilgili yorum yazabilirler.)
* Yazarlar . Siteye istediğiniz sayıda yazar ekleyebilirsiniz. Yazarlar yöneticiden bağımsız olarak sizin verdiğiniz şifreyle giriş yapabilir ve yazılarını girebilirler. Admin onayıyla yazar yazıları aktif edilerek sitede yayınlanır.
*Borsa Modülü
* Hava Durumu .
* En çok okunan habeler.
* En son eklenen habeler.
* Son yapılan yorumlar .
* En çok izlenen videolar.
* En son eklenen videolar.
* En çok izlenen foto galeri.
* En son eklenen foto galeri.
* Videolu haberler .
* Özel Haberler .
* Her ana kategori altında kendine ait manşeti bulunmaktadır .
* Ziyaretçilerin üyelik gerektirmeden haber gönderebilir ve onay ile sitede yayınlanır .
* RSS .
* Sitene ekle .
* Editör ekleme. Siteye editör ekleyebilir ve bu editörlere istediğiniz bölümlerin kullanımı için yetki verebilirsiniz.
* Yönetim panelinde ziyaretçilerin kaç defa,
- hangi adreslerden,
- hangi arama motorlarından,
- hangi arama kelimeleriyle geldikleri istatistikleri tutulur .

Haberleri ister botla isterseniz elle girebilirsiniz.
* Yönetim panelinde Photoshop'a gerek duymadan orta düzey resim işlemlerini Sanal Photoshop Programımızla yapabilirsiniz .
* Yazar ve haberlere onaylı yorum yazılabilmektedir.
* Haber arama yapılabilir.
* Yönetim panelinde tüm blokların kategori yazan kısımlarındaki resimlerin renklerini önceden belirlediğimiz renklerle değiştirebilirsiniz .
* Yönetim panelinde En çok yorumlananlar, Hava Durumu, Borsa, Haber arama, Sizden gelenler, En çok okunanlar, Anket v.s. bloklarını ekleyebilir ve silebilirsiniz.
* Site google da çok hızlı indexlenmektedir.

Demo: http://www.habercii.com

http://www.viyanacafe.com/6/

Msn : [email protected]

Tel : 0541 277 96 02

Kısa Bir Süreliğine 100 TL.

ibiza74

0
Yasakli Uye
Reaction score
0
Haber botu Scripte dahil değil. haber sitelerinde telif hakkı oldugu için botlar sakat elle girmenizi öneririm hemde özgünlük bakımından ;)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.