Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Profesyonel Logo Sadece 15 TL ★ Kaliteli Tasarımlar ★ Bol Referans ★
Merhaba Değerli Müşterilerimiz uzun zamandır grafik & tasarım üzerine çalışmalar yapıyorum. Sizin için en kaliteyi çizmeye özen gösteriyorum. Birebir vectorel çalışmalar çizerek profesyonel tasarım çözümleri sağlıyorum.
Yaşadığım bazı sıkıntılardan dolayı ücreti önceden peşin alarak çalışıyorum. İşlerinizi en geç 24 Saat içerisinde teslim ediyorum. Beğenmeme gibi durumlarda 3 kez logo yaptırabilirsiniz.
Yukarıdaki logolarım sadece son yapılan referanslarımdır. Başlıkta belirttiğim gibi ilk gelen arkadaşa ücretsiz 1 adet logo yapacağım. Teşekkür Ederim.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5