- Reaction score
- 0
Merhaba,
Sonunda bitirebildim.Ufak tefek hataları gözümden kaçmış olabilir. Sorunları yazarsanız düzenlerim.
Script Özellikler
Php - Mysql
Full SEO Id numarası vs içermez (ör: www.site.com/super-mario.html)
Rss + RSS1
Full Cache Sistem
Sitemap
Etimap
Ping Sistemi
Aranan Kelimeleri Sonucu olanları Kayıt Altına Alma
Etiket Sistemi. ( Eklenen Oyunun adına göre otomatik oluşur. İstenilirse admin panelden ek olarak eklenir.)
Oyun Etiket Sistemi ( Oyunun İsmi dışında etiketler oluşturmanızı sağlar
Üyeler Oyun Gönderebilir (Admin Onaylı)
Kategori Ekleme Çıkarma Düzenleme - Kategoriye Özel Keyword ve Desc Ekleme
Oyun Ekleme Çıkarma Düzenleme - Oyun Nasıl Oynanır,Açıklama,Tahmini Yükleme süresi,Boyut Gibi bilgiler girilir
Üyeleri Yönetme.
Pro Oyun Botu. İster Sunucuya dosyaları upload eder isterseniz linklerini ekler.
Vs. gibi sayamadığım bir çok özellikleri mevcut.
Profeyonel Admin Panel ( Demo İsteyiniz ( P.m - Ö.m ) )
Scriptte Ön Sipariş için 125 YTL Fiyat yazmıştık Ön ödeme iki kişiden alındı ama scriptte indirime gittik Ön Sipariş veren arkadaşların Fazla olan ödemesi gönderildi.
Scriptin Yeni Lisans Fiyatı : 79,9 TL'dir.
Ek Domain Ücreti: 30 Ytl'dir
Demo: Oyun - Oyunlar - Bedava Oyunlar - Flash Oyunlar - Oyun Oyna - Bedava oyun oyna
Script Toplam 7 Kişiye satılacaktır. 2 Kişiye satıldı yani 9 kişi ile sınırlıdır. Acele ediniz.
İsteyenlere elinizde bulunan Tasarımları veya istediğiniz tasarımları Scriptte Entegre edebilirim. +30 YTL Ücret karşılığında.
Seo Kişinin Üsteği Üzerine İstediği Şekilde düzenlenebilir.
Ön Sipariş konusunda söylemiştim.Tekrar ekliyorum bundan önceki Oyun Scriptim 10 k ila 30 k arası hit almaktadır. Oyun Siteleri için bu rakamların kazancı nedir bilenler bilir..Bu Script'e de bu hiti katlamak için ne gerekiyorsa yapıldı. Her türlü kefilim Scriptime.
Scripti Satın alan arkadaşlara yüksek hitlere ulaşmaları için yapmaları gerekenleri ve hit yöntemlerini anlatacağım.
Dediklerimi yapan arkadaşların çoğu şuan zaten gördü faydalarını halada görüyorlar
Admin Panelden Bir kaç Görüntü
Imageshack - efsaneprooyunscriptv1ad
Gereksiz yorumlarınızı kendinize saklayınız.
Arkanıza Yaslanın Ve Rahatını Çıkarın
Ön Sipariş Sayfası: http://www.r10.net/script-satisi/452587-efsane-pro-oyun-scripti-v1-siparis.html
Ufuk GÜVENÇ
[email protected]
Sonunda bitirebildim.Ufak tefek hataları gözümden kaçmış olabilir. Sorunları yazarsanız düzenlerim.
Script Özellikler
Php - Mysql
Full SEO Id numarası vs içermez (ör: www.site.com/super-mario.html)
Rss + RSS1
Full Cache Sistem
Sitemap
Etimap
Ping Sistemi
Aranan Kelimeleri Sonucu olanları Kayıt Altına Alma
Etiket Sistemi. ( Eklenen Oyunun adına göre otomatik oluşur. İstenilirse admin panelden ek olarak eklenir.)
Oyun Etiket Sistemi ( Oyunun İsmi dışında etiketler oluşturmanızı sağlar
Üyeler Oyun Gönderebilir (Admin Onaylı)
Kategori Ekleme Çıkarma Düzenleme - Kategoriye Özel Keyword ve Desc Ekleme
Oyun Ekleme Çıkarma Düzenleme - Oyun Nasıl Oynanır,Açıklama,Tahmini Yükleme süresi,Boyut Gibi bilgiler girilir
Üyeleri Yönetme.
Pro Oyun Botu. İster Sunucuya dosyaları upload eder isterseniz linklerini ekler.
Vs. gibi sayamadığım bir çok özellikleri mevcut.
Profeyonel Admin Panel ( Demo İsteyiniz ( P.m - Ö.m ) )
Scriptte Ön Sipariş için 125 YTL Fiyat yazmıştık Ön ödeme iki kişiden alındı ama scriptte indirime gittik Ön Sipariş veren arkadaşların Fazla olan ödemesi gönderildi.
Scriptin Yeni Lisans Fiyatı : 79,9 TL'dir.
Ek Domain Ücreti: 30 Ytl'dir
Demo: Oyun - Oyunlar - Bedava Oyunlar - Flash Oyunlar - Oyun Oyna - Bedava oyun oyna
Script Toplam 7 Kişiye satılacaktır. 2 Kişiye satıldı yani 9 kişi ile sınırlıdır. Acele ediniz.
İsteyenlere elinizde bulunan Tasarımları veya istediğiniz tasarımları Scriptte Entegre edebilirim. +30 YTL Ücret karşılığında.
Seo Kişinin Üsteği Üzerine İstediği Şekilde düzenlenebilir.
Ön Sipariş konusunda söylemiştim.Tekrar ekliyorum bundan önceki Oyun Scriptim 10 k ila 30 k arası hit almaktadır. Oyun Siteleri için bu rakamların kazancı nedir bilenler bilir..Bu Script'e de bu hiti katlamak için ne gerekiyorsa yapıldı. Her türlü kefilim Scriptime.
Scripti Satın alan arkadaşlara yüksek hitlere ulaşmaları için yapmaları gerekenleri ve hit yöntemlerini anlatacağım.
Dediklerimi yapan arkadaşların çoğu şuan zaten gördü faydalarını halada görüyorlar
Admin Panelden Bir kaç Görüntü
Gereksiz yorumlarınızı kendinize saklayınız.
Arkanıza Yaslanın Ve Rahatını Çıkarın
Ön Sipariş Sayfası: http://www.r10.net/script-satisi/452587-efsane-pro-oyun-scripti-v1-siparis.html
Ufuk GÜVENÇ
[email protected]