İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Satış Profesyonel Seo Paketleriyle Kalıcı Yükseliş | KlasBacklink

klasbacklink

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

Web: www.klasbacklink.com
Mail: [email protected]
Telefon: 0507 022 44 36

SİTEMİZ ÜZERİNDEN CANLI DESTEKTEN KESİNTİSİZ OLARAK BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ.​

Müşteri Yorumları​

Berkay gerçekten konuya çok hakim, ilgili ve güvenilir bir arkadaş. Kendisi ile yerli yabancı bütün müşterilerim için uzun vadeli olarak Platinium pakette anlaştık. Yüzümü kara çıkartmayacağına eminim. Herkese şiddetle önerilir.
Seo kısmında yaklaşık 1 senedir tecrübem var. 1 seneden beri backlink yapan o kadar adamla tanıştım ki, "Dolandırmak" deyimini çok iyi gerçekleştiriyorlardı. Sonrasında da sayfanızla ilgili olabilir diyorlardı. Ancak baktığım zaman ne sayfa ile ilgili bir sıkıntı vardı ne de seo ayarlarıyla ilgili. En ince detaya kadar çalışıyorum.
Ama bu adamlar "Hakkını" verebiliyor işin. 7-8 gün önce bir sayfam için platin paketini aldım. Şimdiden etkisini görmeye başladım. 3 günde ne etkisi olur diyenleri duyar gibiyim. Ancak bende inanamıyorum. İşe başlamadan önce verdiğim sözler arasında böyle bir yorum vardı. He birde sekiz sitem içinde çalışma yapacağımı söyledim. Siz sözünüzde durdunuz. Şimdi sıra bende :) Allah kolaylık versin.
çok ilgili bir arkadaş fazlasıyla destek verdi sağ olsun çok memnun kaldım 1 hafta bile olmadı işleri bitirmeleri ama sitemde hareketlenme başladı tekrardan tşk ler kuruşuna kadar hak ediyorlar hemde uygun fiyat en kısa zamanda muhakkak tekrardan bir paket alıcam elinize sağlık
Verilen hizmetten, sunulan rapordan, siteme gelen hitlerden ve tüm bu işlevlerin alexaya kısa süre yansımasından oldukça memnun kaldım.Yaptıkları işin ederi, bu fiyatlardan kat kat yüksek tebrik eder başarılar dilerim
Rica. Sizler gibi güvenilir insan bulmak Zor buralarda
İnsanlar faydalansın isterim. Temiz insanlar temiz is temiz forum.
çalışma sonrası raporlar elime ulaştı.
işinizi gerçekten hakkıyla yapıyorsunuz.
sonuçlar yansıdıktan sonra yeni paket almayı düşünüyorum.
sizinle beraber çalışmak oldukça güzel bir deneyim oldu.
Arkadasla anlaştık ve çalışıyoruz. Gayet guvenilirdir.+
1.5 Aylık özel seo çalışması için anlaşılmıştır ilk çalışma raporunu aldık oldukça başarılı..
Klas platin alınmıştır teşekkürler insallah yararlı olur gelişmeleri burda paylaşacağım
arkadası gercekten tebrik ediyorum cok guzel bır calısması var daha dun aldım klas platın paketını calısmalar etkısını gostermeye basladı tesekkur ederım
35 adet web sayfasının SEO çalışmaları için anlaşma sağlanmış olup 3 adet Klas platin ücreti gönderilmiştir. Raporlar ve detaylı analiz bilgileri bekleniyor.
Yeni 2 site için anlaşılmıştır gercekten işinin hakkını verıyor.
3 adet websitesi için özel bir anlaşma yapıldı. Hayırlı olsun. Teşekkürler
Sosyal imleme ve youtube platin paket alınmıstır tesekkurler
Ekledi: klas platin paket ilk çalışma raporu elıme ulastı gercekten basarılı bır sonuc aldım ustelık ılk rapor bekledıgımden daha erken geldı burdan tekrardan teşekkür ediyorum
20TL lik en ucuz paket için anlaştık deneme için. Başarılı bir ilerleme olursa başka kelimelere yönelik başka paketlerde çalışmalar da ya yapacağımızı söylemiştim.
350. sıradaki kelimem 5. gün sonunda 126. sıraya yükseldi.
Merak eden var ise kelime, site bilgisi, rapor vs. paylaşabilirim. Reklam olsun diye değil güvenebileceğiniz bu insanlarla çalışabileceğinizi belirtmek için yazıyorum.
Daha da yükseleceğini düşünüyorum kelimemin.
Bugün başka paketlerde anlaştık. Sonuçları yine buradan paylaşıyor olacağım.
Sevgili klas backlink yaptığınız çalışma sunum özen için sonsuz teşekkür ederim bu zamana kadar bir çok insan ile çalıştım ama sizin gibi disiplinli olaylara kurumsal yaklaşan ekip görmedim sizinle çalışma ayrıcalığını için sonsuz teşekkürler...
Arkadasla anlaştık ve çalışıyoruz. Gayet guvenilirdir.+
1.5 Aylık özel seo çalışması için anlaşılmıştır ilk çalışma raporunu aldık oldukça başarılı..
Klas platin paket alındı. siteme ciddi derecede etki sağladı hittim oldukça arttı. Yeni bir paket için anlaşıldı.
1 adet platinium paket satın alındı
Arkadaşlar bu konuda çok iyi rapor kısa surede elime ulaştı
cok hızlı arkadas 1. rapor kısa surede ulastı elime 2.yi beklemedeyim.
Arkadaşla bir site icin anlaşmıştık ödemesi yapıldı raporlar alındı 2 site icin daha çalışma yaptırılacak gayet başarılı işler ilgisi vede alakası icin teşekkür ederim kendisine.İyiçalışmalar
rapor geldi , güzel bi calışma olmuş. tşkler
Klas platin almamın sonucunda 8 sayfada olan kelimem şuan 2 sayfada ayrıca hittimde youtube sayesinde oldukça arttı arkadaşla sorunsuz çalışabilirsiniz.
Klas Platin ve youtube platin paketleri için ödeme yaptım rapor çok kısa sürede ulaştı ve şuan sitemin hitti gerçekten gözle görülür arttı inanılmaz. 3 adet sitem için özel bir fiyat pm gönderdim dönüş yaparsanız sevinirim saygılarımla.
klas platin paket için anlaşma sağlanmıştır
Arkadaşa çok teşekkür ediyorum gerçekten güzel bir çalışma çıkarmış.
Eline emeğine sağlık..
kaliteli bir insan çok güzel çalışmalar yapıyor.
Ticaretimiz oldu :) bol kazançlar
klas platin paket aldım rapor zamanından önce geldi. Sonuçlar harika teşekkürler.
Aldığım 2. paket sonrasıda mükemmel etki. Teşekkürler tekrardan
40 adet imleme alınmıştır.
20 adet daha imleme alındı.
1. hızmetten sonra 2. hizmet olarak hit platin paket alındı.
Çalışmalar gerçekten çok etkili oldu. 1 adet klas platin paket ödemesi yaptım.
Bildirim geçtim
1 aylık paket üzerine anlaşma sağlanmıştır. teşekkürler ve hayırlısı olsun.
Rapor geldi tşk.
sohbet sitem için klas platin paket alındı teşekkürler
Klas Platin paketi üzerinde anlaşma yapıyoruz.
Paket Alınmıştır.
2 Adet Paket alınmıştır.Hayırlı oslun
Klas gold paketi alınmıştır..
Klas bronz paket için anlaşılmıştır.
sitem için hit platin ve klas platin paketlerinden sipariş verdim ilgili bir arkadaş. Raporu bekliyorum.
klas platin alınmıştır ödeme yapıldı rapor alındı
Rapor alınmıştır,Gayet başarılı.
klas gold klas hit paketi alındı rapor verildi çok başarılı teşekkürler sitem gayet iyi durumda.
Anlasildi 2 paket icin.
klas platin ve hit platin alınmıştır ödeme yapıldı rapor bekleniyor
platin paket satın alındı.
1 adet sosyal imleme alınmıştır.
1 adet imleme paketı satın alınmıştır.
Misliye ödeme yapıldı gerekenler pm atıldı donus beklenıyor.
cevabladım kardesim inşallah hayırlısı olur
Bir adet özel klas paket satın alınmıştır.
klas gold ve hit gold alındı , hayırlısı olsun :)
Klas gold paket alındı.
klas gold paket satın alınmıştır
zd paket alındı, rapor bekleniyor
2 anahtar kelime için klas platin paket ödemesi yapılmıştır.
klas gold paket satın alınmıştır İnşallah Arkadaşla daha uzun süreli çalışırız.
Bir Adet Platin Paket Siparişi verildi. Ödeme Yapıldı...
klas silver paket alındı iyi çalısmalar
2 adet iş verildi.
Özel bir paket için anlaşma sağlandı. Hızlı ve ilgili dönüş için teşekkür ederim. Başka çalışmalar için projeleri hazırlıyorum hemen.
İyi çalışmalar.
Bir klas gold ve iki alexa aldık teşekkürler

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.