İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Profesyonel Web Tasarım...

B

Biray09

Misafir
! Her türlü web sitesi tasarlanır.İsteyenler benimle özelden iletişime geçebilirler! Fiyatı isteklerinize göre çıkarıyorum.İzasoft Aydın İl bayisiyim...
Hosting hizmetlerimizde barındırdığımız site sayısı 4000e yaklaştı...
Sizlere referer olarak şu siteleri gösterebilirim.....

www.polattekstil.com.tr
www.zamanexpress.com
www.radyonikomedya.com.tr (türkiye'nin 16. büyük radyosu)
www.avea.com.tr
www.rukim.com.tr
www.paylasimci.com
Not: Bu sitelerin altlarında dizayn eden kişinin ismi yazar onlar sadece partnerlik yapan kişilerdir.Sİtelerin tasarımının hepsi İzasofttan Çıkmıştır...

B

Biray09

Misafir
aydın noldu? ama datacenter ımız aydında değil...

I

Illumina

Misafir
Radyo Nikomedya Turkiyenin 16.buyuk radyosu diye belirtmenize gerek yok zaten, bir altinda milyar dolar degerinde bir sirket daha var :)

E

ElementR

Misafir
Merak ettiğim bu siteleri sizmi yaptınız yoksa izasoft mu yaptı ?
Yani izasodt aydın bayisi olmanız ve bunları referans vermenizin bir anlamı yok diye düşünüyorum.

Aydın bayisi olmanız ayrı konu ama bu tasarımları siz yaptıysanız banada tasarım lazım.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
kodlamayı bilemicem ama tasarılar ve flash lar temlatelerde gördüm hepsini sadece degiştirlmiş.

yanai alıntı alına bilir ama cok benziyor ..

mydeli025

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sacmalığa bak izasoft il bayisi utanmasa izasoft benim diyecek :)

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
zaman expres in sitesindeki resimler falan ne öyle? travel template ini almış koymuşsun, ııhhhhhh, olmadı başka yerde dene

O

oXo

Misafir
Gerceklerle hayalleri karistiranlar, hayal dunyasinda yasarlar. Hayal dunyasinda yasayanlar hic birseye muvaffak olamazlar.

B

Biray09

Misafir
cınaroğlu' Alıntı:
avea.com.tr sizin tarafınızdanmı yapıldı?

evet şirketimiz tarafından yapıldı... zaten site izahostta barındırılmaktadır...

ElementR' Alıntı:
Merak ettiğim bu siteleri sizmi yaptınız yoksa izasoft mu yaptı ?
Yani izasodt aydın bayisi olmanız ve bunları referans vermenizin bir anlamı yok diye düşünüyorum.

Aydın bayisi olmanız ayrı konu ama bu tasarımları siz yaptıysanız banada tasarım lazım.

bu sitelerin hepsi izasoft tarafından tasarlandı bunuda açıkca yazdığımı hatırlıyorum.benim bayileri olduğumu kendileri biliyorlar zaten kaçak gibi yada isimlerini kullanma gibi birşey değil!!! diyelimki siz benden bir site istiyorsunuz ben isteklerinizi detaylarınızı alıyorum içerik olarak ne yayınlıcaksanız onları alıyorum ve izasofta gönderiyorum siteniz hazırlanıyor ve tekrar ben size anahtar teslim siteyi sunuyorum. olay bu kadar basit...

mydeli025' Alıntı:
sacmalığa bak izasoft il bayisi utanmasa izasoft benim diyecek :)

bu konuyu buraya açmamın amacı senin gereksiz msjlarınla dolması değil.izasoftla bağlantım var aydın il bayisiyim.kaçak fln sanıyorsunuz sanmaya dewam edin.bayi dememin amacıda yada izasoftun böyle bir olaya başvurma nedeni: aydın ili içerisindeki site yaptırmak isteyenlerin daha kolay şekilde izasofta ulaşmalarını sağlamaktır...

ZIPPKIN' Alıntı:
zaman expres in sitesindeki resimler falan ne öyle? travel template ini almış koymuşsun, ııhhhhhh, olmadı başka yerde dene

sayın zıpkın imzanda yazan site senin tasarlamış olduğun bir site sanırım.böyle amatör sitelerin görüntüsünden daha güzeldir.tema alıntıda olsa! zamanexpress şuan dünyanın her tarafına kargo hizmeti veren sağlam bir şirket.adamlar demekki bunu beğenmişlerki site böyle kalmış...

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Biray09' Alıntı:
evet şirketimiz tarafından yapıldı... zaten site izahostta barındırılmaktadır...
avea.com.tr iş.net sunucularında barındırılmakta. tasarımınıda yine aria yı hazırlayan ekip yaptı.

O

oXo

Misafir
@Birya09 o kadar buyuk referansi oldugunu soyledigin yer iyinette is aramaz ... Avea da kendi bilgi islem ekibi tarafindan yapildi..

ZIPPKIN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Biray09' Alıntı:
sayın zıpkın imzanda yazan site senin tasarlamış olduğun bir site sanırım.böyle amatör sitelerin görüntüsünden daha güzeldir.tema alıntıda olsa! zamanexpress şuan dünyanın her tarafına kargo hizmeti veren sağlam bir şirket.adamlar demekki bunu beğenmişlerki site böyle kalmış...

valla , iyi de olsa kötü de olsa senin kendi yaptığın daha makbüldür, ben yaptığım siteyi kullandığım renkleri beğeniyorum, en azından ben yaptım ama template kullanılmaz mı, tabi ki kullanılır, fakat kullandığın template i kendi tasarımınmış gibi gösterip referans olarak kullanmak, kargo sitesine travel template i koyup maldive resimlerini kaldırmamak ne bilim biraz tuhaf olmuş be..

B

Biray09

Misafir
oXo' Alıntı:
@Birya09 o kadar buyuk referansi oldugunu soyledigin yer iyinette is aramaz ... Avea da kendi bilgi islem ekibi tarafindan yapildi..

şirket zaten iş aramıyor burada sadece ben arıyorum.iş bulduğum zaman onlara yönlendireceğim..! ne kadar referer o kadar müşteri! zaten şuan bulunduğum ildeki bir sürü şirketle anlaşma yaptım. opel, mobilya fabrikaları vs..ama sınır tanımıyorum=) zarar gelmez fazla müşteriden...

tr.st' Alıntı:
avea.com.tr iş.net sunucularında barındırılmakta. tasarımınıda yine aria yı hazırlayan ekip yaptı.

iş.net sadece domaini barındırıyor sunucu sağlama işlemi izahosttadır. tasarımına gelince izahost ve burpark işbirliği ile yapıldı...
başka soru?=)

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
Biray09' Alıntı:
şirket zaten iş aramıyor burada sadece ben arıyorum.iş bulduğum zaman onlara yönlendireceğim..! ne kadar referer o kadar müşteri! zaten şuan bulunduğum ildeki bir sürü şirketle anlaşma yaptım. opel, mobilya fabrikaları vs..ama sınır tanımıyorum=) zarar gelmez fazla müşteriden...

iş.net sadece domaini barındırıyor sunucu sağlama işlemi izahosttadır. tasarımına gelince izahost ve burpark işbirliği ile yapıldı...
başka soru?=)
ah keşke burda tanıtım yapmadan önce iyi.netin üye profilini, üyelerin bilgisini bir araştırsaydın. vede öncelikle biraz piyasa bilgin olsaydı. ,
iş.net sadece siteyi barındırmakla kalmıyor hatta kendi datacenterında tutmakta. şimdide gelip o izahostun dc si deme bize.

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@tr.st ne desende bildigini okuyacak ne yoruyorsun ceneni.

Ben derim ki "Hirs ile icraat kayip, heves ile is kazanc getirir."

@Biray09 hirs insana sadece kayip verir.

caper

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Konu ile alakası yok ama yazmak istedim.

Kernel32, seni tanımıyorum ama yazılarını keyifle okuyordum. Tekrar foruma gelmen sevindirdi beni.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.