İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Profil Backlink Alma Yöntemi [ DoFollow Olarak ]

DeltaTR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Merhabalar,
Bir webmaster sitesinde okumuştum bu makaleyi sizlerlede paylaşıyorum.
'' Adım adım anlatmak gerekirse:

1. Google.com'a girip, şu arama kodunu (" inurl:index.php "powered by vbulletin" +health ") yapıştırıp enter'a basıyoruz. Not: "Kırmızı renkte belirtmiş olduğum kısma siz içeriğiniz ile alakalı bir kelime yazabilirsiniz."

2. Bu sayede karşımıza dofollow profil backlink alabileceğimiz forum siteleri çıkıyor. Seçtiğimiz herhangi bir foruma girip, bir üyelik açıyoruz.

3. Ardından "Edit Profile" kısmından "HomePage URL" kısmına sitemizin adresini yapıştırıp, ayarlarımızı kaydediyoruz.

4. Son olarakta, profil sayfamızın linkini önce pingler gibi bir ping sitesinde pingliyoruz. Daha sonra ise sosyal imleme sitelerinde bu linki paylaşıp, profil sayfamıza da backlink sağlamış oluyoruz.Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra sitemiz için kalıcı profil sayfalarından backlink sağlamış olacağız. Fakat hayatta herşeyde bir orantı olduğu gibi, bu işte de aşırıya kaçmamak çok önemli noktalardan biridir. Sitenin içeriği ve yaşına göre günlük açacağınız profil sayfalarının sayısını iyi ayarlayın ki, daha sonra filtre tehlikesi yaşamayın.

Şimdilik anlatacaklarım bu kadardı. Bir sonraki makalemde, başka bir backlink alma yönteminden bahsedip bu profil link sistemini daha aktif bir şekilde kullanmanın inceliklerini anlatacağım.

Backlink'iniz bol olsun....

ALINTIDIR : Orjinali için tıklayınız

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Reaction score
49
Teşekkürler arkadaşım emeğine sağlık... İlgileneceğim gece yarısı. :)

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Her vbulletin sitesi profile url ekletmiyor, ya da belirtli bir post sayısı istiyor. Sanırım bu profil backlinkleri popüler olduktan sonra uyandılar. Ama tabi bunu çözmenin kolay bir yolu yok, deneme yanılma. :)

tabuhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Kaynağı belirttiğin için teşekkür ederim kardeşim ;)

tabuhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1

Bilmeyen için bir bilgi verelim de, sonra verilen paralar çöpe gitmesin. Bu tür profile backlink sağlayan sitelerde dikkat etmeniz gereken bir husus var:

Mesela en ucuz paket $9.99 ve 1.000 adet profile backlink sağlıyor. Diğer paketlerde 3.000 - 5.000 diye devam ediyor.

Diyelim ki buradan 2-3 aylık siteniz için, 1.000 adetlik olan paketten satın aldınız. Adamlar sonuçta bunu manual olarak yapmıyor. Programlarla profil açıp sitenize link kasıyorlar. Böyle olunca da, daha 6 ayını bile doldurmamış bir siteye 1000 farklı siteden profil link açtığınızda Google sitenizi spam filtresine sokacaktır. Oyüzden benim belirtmiş olduğum yöntem ile siz günlük 5-10 arası profil link kasarsanız, siteniz için daha yararlı ve dengeli bi' iş yapmış olursunuz ;)

Bunu göze alırsanız sevinirim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.