İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

profil backlink :(

sevgikelebek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
profil beklink ömrünü çürüttü ömrümü ömrümü :(

iki saat googleda adam akıllı forum bulda yok blogunla aynı konu olsun yok vbulletin olsun yok pr değeri iyi olsun sonra 2 saat üyelik açta mailinle onayla da imza bölümünden anchor textlerle alt sayfana link verde home page urla anasayfanı kaydette bide bu profil linkini ping servislerine gönder üstüne imleme sitelerine gönderde ohoooooooooooo ölme eşşeğim ölme :ağla:

bunun otomatik yolu yokmu şöyle her bir post girdiğimde en az 3 forumda otomatik üyelik açıp link verse ah ah :ağla:

birde bi mesele danışacağm sizlere şimdi bnm blogum karman çorman yani tek bir konu üstüne değil her altsayfam farklı farklı konularda ve bir kere kullandğm anahtar kelimeyi başka postta birdaha kullanmıyorum . bu durumda hiç bir altsayfamın googleda ilk 3 sayfaya yükselme ihtimali yokmu :( ziyaretçiler her sayfama 10.sayfadan 15.sayfadan geliyorlar hitler zor artıyor.
sizce ne yapmalıyım. tek bir altsayfama yoğunlaşıp hergün onun için backlinklermi almalıyım

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
profil beklink ömrünü çürüttü ömrümü ömrümü :(

iki saat googleda adam akıllı forum bulda yok blogunla aynı konu olsun yok vbulletin olsun yok pr değeri iyi olsun sonra 2 saat üyelik açta mailinle onayla da imza bölümünden anchor textlerle alt sayfana link verde home page urla anasayfanı kaydette bide bu profil linkini ping servislerine gönder üstüne imleme sitelerine gönderde ohoooooooooooo ölme eşşeğim ölme :ağla:

bunun otomatik yolu yokmu şöyle her bir post girdiğimde en az 3 forumda otomatik üyelik açıp link verse ah ah :ağla:

birde bi mesele danışacağm sizlere şimdi bnm blogum karman çorman yani tek bir konu üstüne değil her altsayfam farklı farklı konularda ve bir kere kullandğm anahtar kelimeyi başka postta birdaha kullanmıyorum . bu durumda hiç bir altsayfamın googleda ilk 3 sayfaya yükselme ihtimali yokmu :( ziyaretçiler her sayfama 10.sayfadan 15.sayfadan geliyorlar hitler zor artıyor.
sizce ne yapmalıyım. tek bir altsayfama yoğunlaşıp hergün onun için backlinklermi almalıyım

Otomatik profile backlink programları kullanacağın zaman da captcha satın almak zorunda kalacaksın. captchasız olanlar zaten spam dolu işe yaramaz.

En fazla backlink ana sayfaya alınmalıdır. alt sayfaya alınanlar onun belli bir oranında olabilir ve alt sayfadan altsayfaya organik görünüm oluşturacağı için anlamlı backlinklerdir, ana sayfanın da güçlenmesine katkıda bulunacaktır.

Bana sorarsan sitenin bir çizgisi olmalı. her alt sayfanın kendi kelimeleri olacak o ayrı, ama siten belli bir kategoride değilse üst sıralara çıkman zorlaşacak. bir çok tartışmada bir sitenin anahtar kelimelerinin toplamının belli sayıyı geçmemesi gerektiği konuşuluyor. bu konuyu da dikkate almak gerekir.

sevgikelebek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
yalnız şöyle birşey var eif hanım
sitemde her postun konusu ayrı ama hepsinde bir ortak kelime var. yani sitemi shop sitesi gibi düşün her bir postta "incele" kelimesi geçiyor mesela. bir postta "a ürününü incele"
diğer postta "b ürününü incele" domain içindede "incele" kelimesi geçiyor. (tabi örnek olsun diye söylüyorum kelime tam olarak bu değil)

siteyi güncel tutuyorum hergün 4 özgün içerik girmeye başladm . güncel olmanın eski postları googleda yükseltmek için faydası olacakmıdır acaba :(

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
yalnız şöyle birşey var eif hanım
sitemde her postun konusu ayrı ama hepsinde bir ortak kelime var. yani sitemi shop sitesi gibi düşün her bir postta "incele" kelimesi geçiyor mesela. bir postta "a ürününü incele"
diğer postta "b ürününü incele" domain içindede "incele" kelimesi geçiyor. (tabi örnek olsun diye söylüyorum kelime tam olarak bu değil)

siteyi güncel tutuyorum hergün 4 özgün içerik girmeye başladm . güncel olmanın eski postları googleda yükseltmek için faydası olacakmıdır acaba :(

kelebek "incele" gibi ekstra kelimeler sitenin konusunu etkilemez. sitenin bir kategorisi olmalı örneğin "alış-veriş". sitede kullandığın ana kelimeler bu kategoriye dahil olurlar. daha sonra sayfalarını bu kategoriye uygun oluşturmalısın. bir sitede sağlık ve güzellikten bahsedilebilir, yakın konulardır, ortak kelimeler çok, ama bir sitede sağlık ve yapı malzemelerinden bahsedilirse site çorba oluyor.

Güncel olmayan siteler de üst sıralarda çıkabilirler. güncel olmanın yararı olacaktır, ancak bazı siteler güncellenmeye ihtiyaç duymazlar. küçük ürün niche siteleri bunlara örnektir. Özgünlük son dönemlerde daha büyük önem kazandı.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Site adresini verebilirsen, bir kurcalayayım...
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş ama ben terzi de değilim; o ayrı konu.

Ekleme: Site ingilizceymiş...
ben ne anlarım ingilizceden :p
eif el-kol-kek-çörek de atar artık

• Like
Reactions: Eif

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Elle profil link eklenmez. Bunun zaten 1000 tanesi az biraz ise yariyor, onu da elle yapmaya kalkisilacak vakitte keyword arastirmasi yapip 20 tane yazi yazsan daha kardasin. Hemen hemen tum programlarda var bu ozellik. Captcha'da 1000 tanesi 1 dolar civarinda.

sevgikelebek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
Elle profil link eklenmez. Bunun zaten 1000 tanesi az biraz ise yariyor, onu da elle yapmaya kalkisilacak vakitte keyword arastirmasi yapip 20 tane yazi yazsan daha kardasin. Hemen hemen tum programlarda var bu ozellik. Captcha'da 1000 tanesi 1 dolar civarinda.

yine kafam karıştı :'( o zaman ben bir müddet profil backlink almim zaten günde 4 içerik giriyorum her bir içerik için 6 anahtar kelime seçiyorum en iyisini başlığa diğer beşini etiketlere giriyorum .. peki blog yorum backlinklere ne dersiniz sadece anasayfam için günde 3 yorum backlink alsam ? ;)

• Like

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Bunlarin cevaplari hep kelimeye siteye gore degisir. Bir kelime bulursun hic backlink almadan da cikarsin. Ama zorlu kelimeler hedefliyorsan 2-3 ile olmaz tabi.

• Like

aylinnpp86

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
profil backlink elle yapılmaz, xrumer gibi programlarla yapılır. programa sahip olan birisine ücreti karşılığı yaptırabilirsin.

sevgikelebek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
11
tamam indiriyorum xrumer .eski ücretsiz ve dandik bloglarıma deneyim bir baktımki güzel program esas sitem içinde kullanırım

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.