İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Profil hek ile Uye Kasmak Yasaklanmali mi?

• Yasaklanmali

Kullanılan: 4 50.0%
  • Yasaklanmamali

Kullanılan: 4 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
T

themaniac

Misafir

Soru gayet acik ve net. Duplicate icin cok kisi profil hekleyerek (bir nevi calarak) uyeler kasiyorlar. Yani birisi sizin profilinzi calip onu sayfa haline getiriyor.

Hasil-i kelam, forumda bu tur duplicate uye kasmak yasaklanmalimi? diye size soruyorum.

T

themaniac

Misafir
Hocam simdi ikisini de dusun: Fake profil ve hek profil
Fake profil nasil kasilir? bir guzel kiz resmi koyarsin ne kadar abazan varsa ekler yani % olarak agirlik erkektir

hek profille nasil kasilir? bildigin senin benim profilimiz yani kadin erkek karisiktir.

Eger birisi sana agirlikli bayan vs diyorsa ve oyle kasiyorsa bil ki hek profildendir.

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
Hocam simdi ikisini de dusun: Fake profil ve hek profil
Fake profil nasil kasilir? bir guzel kiz resmi koyarsin ne kadar abazan varsa ekler yani % olarak agirlik erkektir

hek profille nasil kasilir? bildigin senin benim profilimiz yani kadin erkek karisiktir.

Eger birisi sana agirlikli bayan vs diyorsa ve oyle kasiyorsa bil ki hek profildendir.

Adam belki farklı yollarla gerçekten kadın ağırlıklı üye kastı. Müneccim değiliz ki bilelim. Çok yanlış bir düşünce bence.

crazii_78

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
kararsız kaldım gerçekten arada emek vererek kasanlar varsa yazık olur.Ama birçok kişininde genç kız resmi koyarak üye kastığıda açık(kim gerçek kim sahte anlayamaz olduk hayuu )

T

themaniac

Misafir
Hocam otolike olsa bayan siteden kasar adam kadin uyeyi. ama duplicate'den bahsediyoruz. Adam profili cevirio. bu profil ya gercek birinin hekli profili olcak yada fake.
sen fake bir profile bayanlari cekmeye calis bakalim. o zahmete degermi? ugrasirmisin 4-5tl icin

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.