İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Profosyonel Wordpress Kurulumları ! Full Seo - Uygun Fiyata siznde bir siteniz olsun ne dersiniz

Mustafa30x

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Profosyonel Wordpress Kurulumları ! Full Seo - Uygun Fiyata Sizinde Bir Siteniz Olsun Ne Dersiniz
Paket 1

Kesintisiz kaliteli sunucudan hostta bütçesine göre sağlayabilirim.
Wordpress Kurulum
Mysql ve Database ayarları
Wordpress Gerekli Eklentiler Kurulumu
Wordpress SEO // All in seo kurulumu - Title, Keywords, Description ayarlanması
Wordpress Ücretsiz Temalardan Kurulum
XML Sitemap oluşturulması ve google webmaster aracına gönderilmesi
Config dosyasını şifrelenmesi güvenli hale getirilmesi..
Not: EDİTLEME İŞİ YAPMIYORUM ARKADAŞLAR BU İŞİ İÇİN EKLEMEYİN LÜTFEN.

Ücret 20 t

ödeme şekli banka havale
Paket2

Kesintisiz kaliteli sunucudan hostta bütçesine göre sağlayabilirim.
Wordpress Kurulum
Mysql ve Database ayarları
Wordpress Gerekli Eklentiler Kurulumu
Wordpress SEO // All in seo kurulumu - Title, Keywords, Description ayarlanması
Wordpress Ücretsiz Temalardan Kurulum
XML Sitemap oluşturulması ve google webmaster aracına gönderilmesi
Wordpress Robots.txt oluşturulması
Yazı linklerinin seo ya uygun şekilde düzenlenmesi ( Kalıcı bağlantılar)
Alexa,sayyac, Analitcs vb. kod yerleştirilmesi
Ping Listesi Eklenmesi.
Spam yorum Engeleme.
Config dosyasını şifrelenmesi güvenli hale getirilmesi..

Ücret 30 t

ödeme şekli banka havale

Paket 2

• Son sürüm wordpress kurulumu veya sürüm yükseltme.
• Ücretsiz Temalardan Kurulum
• Gerekli eklenti kurulumu
•Wordpress Robots.txt oluşturulması
•Title, Keywords, Description ayarlanması
•Kalıcı bağlantı ayarları yapılır. ( SEO açısından önemlidir. )
• Güncel ping adresleri ayarlanır. (Hızlı İndex)
• Site haritası kurulumu
• Seo eklentisi kurulumu
• Wordpress güvenlik eklentisi kurulumu
• Siteniz arama motorlarına Eklenir.
• Temanıza iletişim formu kurulumu
• Wordpress optimizasyonu ve hızı için gerekli eklentinin kurulması.
•XML Sitemap oluşturulması ve google webmaster aracına gönderilmesi
•Alexa,sayyac, Analitcs vb. kod yerleştirilmesi

Ücret 40 t

ödeme şekli banka havale yolu
MyBB FORUM PAKETİ
Profesyonel MyBB Kurulum paketi
-Profesyonel şekilde MyBB En son sürüm Kurulum Aşaması
- İstediğiniz tüm eklentileri kurulum aşaması
- ücretsiz olan temaların kurulum
- MyBB SEO Eklentisi , Kurulumu ve Diğer SEO Ayarlamaları aşaması

- Son Olarak Tüm forumun kurulup Bütün Güvenlik ayarlarını en kaliteli şekilde tamamlanıp forumun teslim edilme aşaması

MyBB Forum kurulum ve işlem aşamaları , Toplam Fiyatı : 30TL

Kendi Kiraladığım senelerden beri Kullandığım Kesintisiz kaliteli sunucudan hostta bütçesine göre sağlayabilirim.

iletişim için msn adresim [email protected]

ödeme şekli banka havale yolu

NOT domain Sizden kurması benden lütfen geçek alıcaklar yorum yapsınlar tşkler.

başka büyüm webmaster sitesindeki müşteri yorumları aşağıdaki gibdir.

hizmet alınmıştır çok memnun kaldım arkadaş çok yardımcı çok kaliteli bir hizmet var elinden gelenin en iyisini yapabildiğini yapıyor arkadaş teşekkür ederim

Wordpress + seo + tema kurulumu yaptırıldı kendisi çok ilgili saolsun ilgisinden dolayı arkadaşa teşekürler işini özenle yapıyor

Çok ilgili ve bilgili bir arkadaş, kendi sitesi gibi uğraşıyor, takip ediyor gönül rahatlığıyla güvenebilir işlerinizi yaptırabilirsiniz

işinin ehlı ılgı alaka hepsı bır arada bundan sonra forumda ıs yaptığım bırısı deıl ıyı bır dostum inşallah bırlıkte daha cok calısacaız
gözunuz kapalı sıtenızı teslım edebılırsınız sız rahatınıza bakın o ıslerınızı sorunsuz ve en ınce ayrıntısına kadar halledıp sızı bılgılendırıyor

Mehaba arkadaşa Wordpress + seo + tema kurulumu yaptırıldı kendisi çok ilgili saolsun beklentilerimin fazlasını yaptı. Hatta web hakkında başka başka şeyler sordum onlarıda yanıtladı

çalışmaları başarılı şekilde yapıyor başarılar hocam

12 siteme eklentilerle wordpress kurup, seo açısından en iyi hale getirdi. İşi bilen, işin hakkını veren bir arkadaş.. Üstelik bunları en ekonomik şekilde yapan biri. Çok memnunum. Herkese tavsiye ederim..

arkadaş bir sitemin eklentilerini kurdu kesinlikle işini layığı ile yapan bir arkadaş eklentileri kurduktan 3-4 gün sonra sitem gözle görülür ilerleme kaydetti yani demek istediğim aldığı azıcık üceretin kat kat hakkını veren biri herkese tavsiye ediyorum

Kendisinden 20 Tl karsiliginda bana bu saydiklarini anlatmasini rica ettim bu buyuk mesakatli ve zor bir isti fakat kendisi para yada hicbirsey kabul etmeyecegini bunu iyilik icin yapacagini soyledi ve gunlerdir benimle ilgileniyor bana bir suru sey ogretti ve ogretmeye devam ediyor benden hicbirsey istemedi kendisi cok iyi kalpli birisi gozunuz kapali ticaret yapabilirsiniz buradan tekrar tesekkur ediyorum kendisine...

Arkadaşlar Biraz Uzun Bir Cümle Olacak Lakin Arkadaş hakettigi icin Yazmayı görev biliyorum..
Webmastersitesi Olarak 3 tane konu actım yardım etmek isteyen arkadaslar oldu lakin sonuca ulasamadık.. Fakat Konunun Sahibi Gercek bir delikanlıymış İş konusmadık skypede Hal hatır tanıstık .. Daha Sonra iş kısmında Göstermiş Oldugu İlgi Ve Alaka Beni Kıskandırdı Kendi Siteme Bu Kadar İlgili İnceleyip Düşünmemiştim Bu Eklenti olmasada olur hesabı giderken arkadas gerekeni yaptı ve ilgisi en büyük + sıdır ..

Sonuc: Allah razı olsun Adam Gibi Adammış + İlgisini Daha önce görmedim Kimsede.. İYİ FORUMLAR !

Şiddetle Tavsiye ediyorum arkadaslar Google ile barıstırdı beni )

wordpress sitemi kurdu gerekli mod ve eklentileri yapti isini en iyi sekilde yapti tesekkur ederim.

bu forumda ki en ilgili alakalı arkadaşımız bir çok kez çalışma yaptık ve hepsinde en ufak sorun yaşamadık
Kendisiyle anlaştık.. Ve wordpress sitemi kurdu. Çok memnunum.. İşinin hakkını veriyor..
Hem konuya hakimiyeti hem de birbirimizle diyoloğumuz çok iyiydi..
Herkese tavsiye ederim..

arkadaşla çalışma yapıldı güvenilir hızlı bir arkadaşımız tavsiye ederim

bu kişiyi herkese tavsiye ediyorum.

Kendisiyle anlaşıldı.. İşinin ehli bir arkadaş..
Her konuda anlaştık.. Ve çok memnunum..
Herkese tavsiye ederim..

Forum sitesi kurduruldu bir insan hiçmi sinirlenmez sabahtan beri 50 defa tema değiştirtdim birkere olsun eksi birşey söylemedi gerçekten aldıgı paranın hakkını fazlasıyla veriyor herkeze tavsiye ederim.

Host alındı kesinlikle tavsiye ederim.Wordpress + seo + temayı kendi yükledi bana sadece konu eklemek kaldı.

Kendiniz veya işletmeniz için web sitesi açmayı düşünüyorsanız şiddetle tavsiye edilir. benim düşüncem bu arkadaşın amacı para kazanmak değil insanlara yardımcı olmak. gerçekten çok ilgili. kendisi wp sitemi kurdu ve herşeyini anlattı. bana sadece yazmak kaldı.

Uzunca bir süre çektiğim Host sıkıntım,nihayet sona ermiş bulunuyor forumun kurulmasına baştan sona nezaret ederek,bizleri onurlandıran değerli kardeşime teşekkür ediyorum...Diğer Hostçuk ise bir desteği bile çok gördü bana...Anladım ki Host var Hostçuk var....metalicgri Teşekkürler herkese tavsiye ediyorum işte Host bu !!!!!

Hizmet konusunda gerçekten çok iyi. her problemle ilgineliyor ve yol gösteriliyor. Hangi konunada problem yaşanırsa yaşansın yardım mutlaka ediliyor. Kesinlikle tavsiye edeceğim bir firma.
Hosting Sorunsuz Devam Ediyor Güvenilir arkadaş şu ana kadar hiç bir sıkıntı olmadı

1 adet hosting alınmıstır birde üstüne wordpress ve eklentilerini kurdu güvenilir bir arkadas tavsiye ederim
1 Adet Host Alındı.

Teşekkürler.
arkadaşla çalışma yapıldı 2adet hosting alındı.Güvenilir hızlı bir arkadaşımız tavsiye ederim

Arkadaş işinin ehli tamamen güvenilir gözünüz kapalı çalışabilirsiniz

site taşıma işi yaptırıldı. Uzman ve oldukça ilgili bir arkadaş.Çok yardımı oldu.

iletişim için msn adresim [email protected]

İŞ ALIMLARI SÜREKLİ AÇIKTIR EKLEDİĞİNİZDE KONUYUDA BELİRTİRSENSİZ HIZLI BİR ŞEKİLDE SKYP YADA MAİL YOLUYLA SİZE DÖNÜŞ YAPABİLRİM SAYGILARIMLA HERKEZE İYİ FORUMLAR DİLERİM .

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.