İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Program ekle para kazan

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
http://www.indirlog.org/nasil.html

Editörlük sistemi nasıl işler?

Sisteme ilk üye olunduğunda "Normal Üye" olarak başlanır.Eklenilen program sayısına ve bu programların popülaritesine göre "Normal Üye" "Editör"lüğe terfi ettirilir.
İlerleyen zamanlarda siteye "Super Mod" alımlarıda olacaktır.

Görev Dağılımı:

Normal Üye : Program ekleyebilir-silebilir(kendi programını), yorum yazabilir.
Editör : Program ekleyebilir-silebilir(kendi programını), yorum yazabilir, eklediği programlara yazılan yorumları onaylayabilir-düzenleyebilir-silebilir.
Super Mod : Program ekleyebilir-silebilir, yorum yazabilir, yorum onaylama-düzenleme-silme yapabilir, program onaylama-düzenleme-silme yapabilir

Editör olmak bana ne kazandırır?

Normal Üye - Eklediği ve onaylanan her program başına 10 yeni kuruş(0.10ytl) kazanır.
Editör - Eklediği ve onaylanan her program başına 15 yeni kuruş(0.15ytl) kazanır.
Super Mod - Eklediği ve onaylanan her program başına 20 yeni kuruş(0.20ytl) kazanır.
Küçük bir hesap; Normal üye için 100 program 10ytl kazanç demektir, Editör ise 15ytl lik bir kazanç demektir.

Not:Hesap bilgilerinizi üye adınızı yazarak [email protected] mail adresine mail olarak bildirmeniz gerekiyor.Ödemeleriniz hesabınızın bakiyesi 10ytl üzerine çıktıktan sonra ilk Pazartesi günü yapılır.

# Eklenecek programlar genel ahlak kurallarına uygun olmalı.absürt, marez, mp3 gibi yasa dışı programların eklenmesi yasaktır.
# Program eklerken verilen indirme linki programın resmi sitesinden direk linki doğrudan indirilmeye müsait olmalı(rapidshare, magaupload vs ücretsiz dosya hosing linkleri kabul edilmez)
# Program açıklaması program hakkında yeterinde bilgi vermeli, programın sistem gereksinimleri mümkün olduğunca girilmeli
# Program detayları diğer sitelerden kopyala-yapıştır olmamalı(kontrollerde tesbit edilen programlar onaylanmayacak ve silinecektir)
# Herbir program için mutlaka 1 adet resim girişi yapılmalı

Soru ve önerileriniz için [email protected] msn adresimizi ekleyebilirsiniz.

UnPoo

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Kardeşim öncelikle hayırlı olsun demek isterim ve gerçekten çok iyi düşünülmüş bir sistem. Yalnız bir uyarıda bulunmak isterim ki bir program için 10YKR gerçekten fazla! Bunu neden yazıyorum dersen aşırı bir yoğunluk alıcaksın ve sistemi idare etmek zor olucak diye düşünüyorum. Bence fiyatları biraz daha aşağı çekebilirsin.

Üye arkadaşlar kızmasınlar lütfen bu bence her iki taraf içinde daha iyi olacaktır. Tekrar başarılar dilerim kardeşim.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Kardeşim öncelikle hayırlı olsun demek isterim ve gerçekten çok iyi düşünülmüş bir sistem. Yalnız bir uyarıda bulunmak isterim ki bir program için 10YKR gerçekten fazla! Bunu neden yazıyorum dersen aşırı bir yoğunluk alıcaksın ve sistemi idare etmek zor olucak diye düşünüyorum. Bence fiyatları biraz daha aşağı çekebilirsin.

Üye arkadaşlar kızmasınlar lütfen bu bence her iki taraf içinde daha iyi olacaktır. Tekrar başarılar dilerim kardeşim.
Yorumun ve önerilerin için tşkler, ilk başlarda katılımı sağlamak için bu fiyatı belirledik.Bende tam tersini başlangıç için fiyatı düşük buluyordum.Daha sonra gidişata göre fiyatlarda + yada - revizyon yapılacak ama şimdilik böyle kalması taraftarıyım.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
[# Program detayları diğer sitelerden kopyala-yapıştır olmamalı(kontrollerde tesbit edilen programlar onaylanmayacak ve silinecektir)

Bu dediğin olması zor neden diyeceksin bir program hakkında Bilgi vermek için o programı pc kurması ve test etmesi lazım buda mümkün olmayacagı için Eklenen program hakkında açıklama yazamaz.

Hadi diyelim bilgiyi sprogramın orjinel sitesinden alıcak ama her program tr acıklaması yok yabancı..

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Bu dediğin olması zor neden diyeceksin bir program hakkında Bilgi vermek için o programı pc kurması ve test etmesi lazım buda mümkün olmayacagı için Eklenen program hakkında açıklama yazamaz.

Hadi diyelim bilgiyi sprogramın orjinel sitesinden alıcak ama her program tr acıklaması yok yabancı..
e işte orada devreye yabancı dil girecek, çat pat çevirse bile yeterli olur gibime geliyor.Direk programı test edip değerlendirme istemiyoruz.Mesela en büyük inndir.com orada yazılan program hemen botlar vasıtasıyla 100lerce sitede yayınlanıyor.Bu yüzden farklı olsun diye böyle bir madde koyduk, illa kur dene yaz demiyoruz ama yazılanlar noktası virgülü aynı olmasın.
Ör:
Mozilla’nın güvenli ve hızlı web tarayıcısı Firefox’un en yeni sürümü!

Firefox 3 kullanıcılara hem web sayfalarında gezinirken yüksek performans ve güvenlik vaat ediyor, hem de kullandığı Gecko 1.9 motoru ile çok üstün özelliklere sahip bir web tarayıcı olarak ortaya çıkıyor. Tüm bu güç Firefox’un geniş plug-in desteği ile de birleşince gerçekten çok güçlü bir Internet Explorer alternatifi ile karşı karşıya kalıyoruz.

Internet Explorer ve Safari’nin korkulu rüyası Firefox 3 en nihayet çıktı.
Bunu yazmak için program hakkında kaşif olmaya gerek yok, kaldıki yukarıdaki açıklama farklı cümlelerle aynı şekilde anlatılabilir.Benim istediğim bu farklı cümleler.

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
selimcim zor iş bende denedim ama kimse yanaşmadı bu olaya :) her kes alışmış abi diyor ben sana 100 program eklicem 10 ytl eder sen bana 50 ytl gönder ben sana 1000 tane ekliyim editör meditör yapma uğraşamam ben diyor her kes hatta ben sitenin gelirini ortak bölücem editörlerin ekledileri program sayısına göre dedim ama onunla bile ikna edemedim işin baya zor.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
selim61 ; Öncelikle hayırlı olsun. En önemli kısım bence farklı cümleler kurarak programı açıklama kısmı, çok dikkatli araştırılması gereken bir durum. Bunu başaran üyeler bulursan kısa zamanda bu projenin güzel yerlere geleceğini tahmin etmek zor değil.

Tekrar hayırlı olsun , kolay gelsin.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
e işte orada devreye yabancı dil girecek, çat pat çevirse bile yeterli olur gibime geliyor.Direk programı test edip değerlendirme istemiyoruz.Mesela en büyük inndir.com orada yazılan program hemen botlar vasıtasıyla 100lerce sitede yayınlanıyor.Bu yüzden farklı olsun diye böyle bir madde koyduk, illa kur dene yaz demiyoruz ama yazılanlar noktası virgülü aynı olmasın.
Ör:

Bunu yazmak için program hakkında kaşif olmaya gerek yok, kaldıki yukarıdaki açıklama farklı cümlelerle aynı şekilde anlatılabilir.Benim istediğim bu farklı cümleler.

Şimdi yanlış anlama konu baltalama vs degil konu ama ingilizce devreye girecek diyorsun ingilizce ceviri girer bu işi 0,10 da kimse uzun bir yazıyı cat patta olsa cevri yapıp eklemez.

Şimdi sen site sandbox girmesin diye başka site acıklamalarını istemiyorsun yani acıkca sölim arkadaşların söylediği gibi eger kimseden aynı olmayan yazı yazan biri olursa özgün içeirk gibi olup baya hit yapar ama kimsede buna yanaşmaz.

inş bulursun.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Permission ne yanlış anlıcam ilahi :) önerileriniz görüşleriniz bizim için değerli.Ben başlangıçta böyle bir sistem düşündüm, tabiki eksikleri + ve - leri olabilir ama site için böyle yola çıkmaya karar verdik.
He olmadı ne yapalım, yeni sistemler geliştiririz.Çok çok Permission un dediği gibi orjinal program değerlendirme için fiyat belirler öyle çalışırız editörlerle
Birde ödeme konusunda şüpheleri olan arkadaşlara yardımcı olmak için paypal ile anında ödeme seçeneğide ekleyebilirim.

aXzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selim program eklerken editör kısmından program adınıda arama yaptırsan iyi olur her seferinde sitede aramaktan zor gelir editör olucaklara..

Ra_eM

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Merhabalar,

hayırlı olmasını temelli ederim. Umarım istediğiniz yerlere en kısa sürede gelirsiniz.

Sitenize şuan üye oldum bilgilerimi mail ile atıyorum

Hayırlı çalışmalar.

Tırtıl

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Site harika gözüküyor. Proje bence iyi en azından denemekte fayda var. İnşllah başarılı olursun.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Yorumlarınız ve önerileriniz için tşk ederim arkadaşlar, Ra_eM bilgileriniz alınmıştır.

aXzel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ayrıca selim programların bir çogu ingilizce cıkıyor kendine bir yada iki saglam eleman almalısın buyuk download sitelerini takip edicek ingilizceden türkçeye cevirecek çünkü tek tek program ekleyip çeviri yapıp küçük paralar kazanmak yerine aylık 500 - 600 ytl bu işi yapacak olanlar var ve bu kişiye aylık ortalama bir kota koyarsın üstüne cıkıtıgı zamanda ona göre para veririsin belirli bir sayının altında olursa ozamanda ücretini kesersin..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.