İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Proje Çöplüğü

bybart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Kafanızda yapmayı düşündüğünüz kaç proje var? Alıpta bir gün şöyle bir site düşünüyorum dediğiniz ve sadece (loading,çok yakında vs.) index atılmış öylece kenarda duran kaç domainiz var. Sağlam tutturabildiğiniz ve halen faaliyette size istediğinizi veren (kazanç,hit,popülarite) kaç siteniz var. Hanginden başlasam, hangini bitirsem, şunu kesin halledeceğim derken hiç birinin tam olmadığını görüyorum. Bende 10 tane var, bu konuda yalnız olduğumu düşünmüyorum...
Bu konudaki düşüncelerinizi alabilirmiyim arkadaşlar...

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Çok güzel bir konu :D

Benim aklıma gelen o kadar çok proje var ki. Hatta bazılarını da yapmayı çok isityorum. Gerçi yapmadan önce bir araştırma yapmışlığımda yok. Tutar mı tutmaz mı gibi.

Öyle her aklıma gelen içinde hadi buna bir domain, bir index atıp kenarda beklesin demiyorum. Genelde aklımda duruyorlar. Eğer yayına geçirmeye karar vereceksem de domaini hemen almam. Herşeyi hazır edip ondan sonra domaini alırım.

Uzun bir zamandır da yeni bir site açmadım zaten. Elimde olanları geliştirmeye veya değiştirmeye çalışıyorum.

İlk başlarda sizinde değindiğiniz gibi "Hanginden başlasam, hangini bitirsem, şunu kesin halledeceğim derken hiç birinin tam olmadığını" gördüm. işte o zaman bundan vazgeçip öncelik olarak elimde eksik olduğunu düşündüklerime el attım.

Bir iş bitmeden de diğerine başlamamaya karar verdim...

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Aynen aynen...

Aklımda şu an harika bir proje var.

Ve bu konuda hiçbir site yok. Yani rakibim yok.

Açarsam tutacağından ve çok kısa zaman içerisinde harika yerlere geleceğinden eminim.

Neden bu kadar emin olduğuma gelince... Ben de bilmiyorum sebebini. Ama hakikaten süper bir proje.

Tabii bana göre çok güzel.

Yaz gelsin de işlerim azalınca gerçekleştirmeyi düşünüyorum. Zaten yazın daha da fazla tutacak. İyinet'te de haber veririm :)

Domain almadım, her şeyi planlayınca alırım. Her zaman olduğu gibi...
Ne yapacağımı kararlaştırmadan domaini asla almam.

Ajandamda küçük küçük notlar alıyorum, hayırlısı.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Bana versenize projelerinizi... :)
Şeboooo...
sana albüm yapacam, seni artiz yapacam, hadi projelerini bana ver.
Şeboyu artiz etme procem var.

murdock

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
çok geliyor akla ama ya cesaret olmuyor yada projeye tam güvenemiyorsun.birde piyasa kötü olduğundan boşa uğraşırmıyım sıkıntısı çok oluyor.

ama şuanda aklımdaki bir projeyi gerçekleştirmek üzereyim az kaldı gibi.inşallah hayırlı olur.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Ben bazı sanatçıların web site işlerini alıyorum. Menajerleri zırt pırt aradığı için aksatma gibi bir sorunum olmuyor, sağolsunlar kafama kakıyorlar her gün yap yap diye. Bunun dışında gerçekleştirmek istediğim ve kesin tutacağına emin olduğum bir proje var. Ufak ufak alt yapılarını hazırlıyorum, ancak kısa vadede olması mümkün değil, çünkü çok detaylı ve sürekli geliştirmeye açık bir sistem. Yani ben bitiremeyeceğimi önceden tartıp, başlamıyorum bile.

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
61
valla benimde aklıma bir sürü proje geliyor :) msn de ki arkadaşlara söylüyorum genelde şunu yap tutar diye yapanlarda gayet memnunlar ben artık sadece bir site ile ilgileniyorum yakında 1 numara olucak kendi kategoriside çok az kaldı :D

Arada baktığım bir kaç sitem daha var. 4-5 tane ama onlarla pek ilgilenemiyor mesela imzadakiler :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.