İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Proje düşünüp yapalım,ekip olalım!

bornvip

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar.
İnternette fazla zaman harcıyorum ve zamanımı değerlendirmek istiyorum. Hali hazırdaki projelere ortak olabilirim. Veyahut ortak olup projeler geliştirebiliriz. Hatta forumdan 3-5 arkadaş ekip olarak çeşitli projelere imza atabiliriz.
Ben bu işten ekmek yiyebilecek kadar grafik işleriyle uğraşıyorum. Kodlama yapabilen arkadaşlarım varsa güzel bir proje çıkartabiliriz.
En azından muhabbet ederiz arkadaşlar. Lütfen çekinmeden yazınız. Projelere açığız her zaman...

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
263
sıfırdan içerik üretmek artık çok zor fakat sağlam bir ekiple güzel yerlere gelebilmiş siteler var
tabi bunun yanında reklam giderleri, çalışan giderler vs uzayınca böyle projeleri genelde şirketler kapıyorlar
bir kaç kişi daha gelirse ben de gelirim

bornvip

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sıfırdan içerik üretmek artık çok zor fakat sağlam bir ekiple güzel yerlere gelebilmiş siteler var
tabi bunun yanında reklam giderleri, çalışan giderler vs uzayınca böyle projeleri genelde şirketler kapıyorlar
bir kaç kişi daha gelirse ben de gelirim

Belkide bir hayalden yola çıkacağız usta. Elbette zor. En azından deneyeceğiz. En azından arkadaşlık ortamımız olacak. En azından vakit öldürebileceğiz.Deneyerek bir yerlere varmaya çalışacağız. Baktın olmuyor...Herkes kendi sektöründen para yer. Kapımız herkese açıktır. Saygılarımla..

İlk proje olarak tamamen yasakpara üzerine bir forum sitesi olabilir. Çok güzel subdomaini ile iş yapabileceğimiz bir proje. Site ismi avantajıyla yükselebilecek bir proje bence.
Yahut tamamen ticaret üzerine bir webmaster,grafiker sitesi kuralım. Grafik yarışmaları,ödüllü konular,(seo,tasarım,grafik vb.)... Belkide daha geniş düşünülebilir.
Haydi gelin birlikte el birliği ile yapalım!
Ben iyi derece grafik işleriyle uğraşıyorum.
Seo uzmanları,daha önce site işleriyle uğraşmış arkadaşlar arıyoruz...!!!

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.