İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Projem İçin Takım Destekçi Arıyorum! Lütfen Dikkatli Okuyun.

yusuftrn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Uzun uzun anlatmak istesem sayfalar tutar belki içerik.
Sosyal paylaşım sitesi kuruyorum(Yaklaşık 4 aydır kodlaması sürüyor.). Herşeyini tabiki de kendim yazmadım. Ama yasal olmayan script vs birşey de kullanılmadı. Tasarım logo vs. tamamiyle kendi ürünüm. Network kısmında lisanslı bi altyapı kullanıyorum. Merak edenler için (framework)

Çok büyük çapta olur mu bilmiyorum. Ama olabildiğinde eğlenceli hale getirmeye çalıştım. İçerik hakkında şuan için bu kadar bilgi verebilirim.

Şuan için TR, EN ve Etiyopya resmi dili(amharca) dillerinde çevirileri yaptım ( bi arkadaş saolsun etiyopyalı)
Proje hayata geçtikten sonra İspanyolca, Rusça ve Çince çevirilerini de en kısa süre içinde yapacağım.
Altını çiziyorum bu bir startup projesidir. Bu nedenle aylar boyunca getirisi vs olmayacak. REKLAM ALMAK İSTEMİYORUM.

Ortak(lar)dan beklentim neler peki?
1) Sonuçta içeriklerin kontrol edilmesi lazım. Moderatörlük işi belli bir sistematiğe göre yapılmalı. ekip çalışaması lazım.
2) Ve en önemlisi.. REKLAM. Bu konuda ciddi anlamda destek gerekiyor. Hem TR'de hemde geniş çapta reklam işini organize edecek biri gerekli.

Not: Lütfen konu altına yorum yapmayın. Ciddiye alıp ilgilenmek isteyen biri varsa PM atabilir.
Not2: Evet forumdaki ilk mesajım. Çünkü yeni üye oldum. ben bir asosyalim :)
Not3: Host + Domaini aldım. Domain adı marka olacak cinsten. Her dilde ;) Ancak hala localde çalışıyorum. Link sormayın lütfen şimdilik

Hakan Damar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Maalesef, cidden iş yapabilecek birinin başvuracağını sanmıyorum. Keşke projeye başlamadan internette biraz daha danışsaydınız.

Geçmiş olsun.

yusuftrn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Değerli yorumunuz için teşekkürler, herşeye rağmen denemek istiyoruz. (Sağolsun projeyi beğenen ve birlikte çalışmak isteyen arkadaşlar çıktı)
Son güncellemeleri yapıp beta yayına pazartesi günü başlıyoruz.

yusuftrn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
söz konusu site www.tiksocial.com geliştirme çalışmaları nedeniyle gecikmeli açılmıştır. Servisimiz, bu geceden itirabaren kesintisiz hizmet vermeye başlayacaktır. Teşekkürler..

yusuftrn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
adını söylediğiniz siteyi ilk defa görüyorum ve ilk defa giriyorum. siteyi incelerseniz kullanım amaçlarının çok farklı olduğunu anlarsınız.

C

Compni

Misafir
Bilmiyorum eskiden onunda size benzer bir yanı vardı şimdi gördüm değişmiş siteleri. Her neyse başarılar size.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.