İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

projemi hayata geciriyorum....-MISSION POSSIBLE!

A

aynalitahir111

Misafir
MISSION POSSIBLE

iste bu sitelere uye olarak hem bana hem kendinize para kazandiracaksiniz.. insallah sorunsuz bu projede basariya ulacasagiz.. MAKSIMUM KATILIM BEKLIYORUM.

Acıkca itiraf edeyim ki ben de NAMIK KEMAL gibi yaptim. kafamı kullandim. siz de oyle yapin.. ne kadar cok referral bulursaniz o kadar cok para kazanirsiniz

gavurun biri 36000 tane referral bulmus, lycos da okumustum.. herif hic bir is yapmadan yan gelip yatiyorumus cunki aldigi para ona yetiyormus..
ama ben turk genci olarak degil 36000 360000 referral da bulsam yine daha cok calisip yeni projeler uretmeye cabalarim. napiyim huyum bu,huyum batsin...

tekrar ediyorum siteler assagida..

iste bu sitelere uye olarak hem bana hem kendinize para kazandiracaksiniz.. insallah sorunsuz bu projede basariya ulacasagiz.. MAKSIMUM KATILIM BEKLIYORUM.

site 1

http://www.WebberCash.com/pages/index.php?refid=aynali

site 2

http://www.moon-mails.com/pages/index.php?refid=aynali

site 3

http://www.sea-cashmail.com/pages/index.php?refid=aynali

site 4

http://www.favorite-emails.com/pages/index.php?refid=aynali

site 5

http://www.sun-mails.com/pages/index.php?refid=aynali

site 6

http://www.puregoldmails.com/pages/index.php?refid=aynali

site 7

http://www.DollarsFactory.com/pages/index.php?refid=aynali

Daha cok var ancak simdilik bu kadar.. sorulariniz olursa bekliyorum..

IYI CALISMALAR

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşım güzel etmiş yazmışsın ama bunların para ödediğine dair bir gerçek yok ortada...Bu siteleri kuranlar sanki daima ödeme yapacaklarmış gibi konuşuosun.Hiçbirinin ödediğine inanmıyorum.Ha gösterirsin ödeme pscreenini okey derim ama daha hiç bişi yokken böle umut verme.Ben piyasadakilerin hepsini deniyorum.Sendende aldım linklerden.Hepsini denicem ödeyenleri göğsümü gere gere millete anlatırım.Ama millet boş yere vakit kaybetmesin böle sanki ödüyorlarmış gibi.Bana icq veya msn den ulaş fikir alışverişinde bulunalım.Bunların güven verecek hiç bir olayı yok.Güvenilirler yakında belli olacak...

A

aynalitahir111

Misafir
evet oduyorlar. ben bosa kurek cekmem. herseye yuzde yuz supheyle yaklasirsan hayatta hic bir konuda basarili olamazsin. hep yerinde sayarsin lutfen onyargidan kurtul

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Önyargı olayı değil.Bu şirketler gibi çok şirketle çalıştım.İnboxcash.com vardı biara international payout diyodu,fakat ödemedi.Böyle daha bisürü şirket.Önyargı değil.Bu siteleri o kadar mali büyüklüğü olan kişiler kurmuyor.Güvenilirlik olayı hala şüpheli.Gösterirsin kanıt olur.Sende kanıt yoksa bende senin sözüne inanıp bişey yapmam.Göstereceksin kanıt,millet fakit kaybetmeyecek.Bende veririm 50 usd kurarım bi mail paid sitesi.Ben boş gezenin tekiyim.Yaparım reklam olur 500-1000 üyem.Şimdi ödeme teknikleride gelişti malum e-gold,mbrokers,netpay,stormpay vb... yani kurarım bu işi.Benim güvenilirliğim nerede.Varmı bi telefon bu sitelerde.Yoq.E-mail veya formmail ne kadar ihtiyacı karşılar.Biraz icq ve msn linkini verenler güvenilir belki.GÖSTER ÖDEMELERİNİN PRİNT SCREEN lerini inanalım abisi,bu kadar.Ön yargı değil vaktim değerli...

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
saydığın bütün ödeme sistemlerinin erişim bilgileri sitelerinde veyahut bağlı oldukları ülkenin ilgili yerlerinde mevcuttur. hepsi şirkettir. evocash hariç...

taha22

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
"BENCE" bu şekilde maximum 5 tane referral bulabilirsin ve bunların da pek aktif olacağını sanmıyorum. Umarım yanılırım.
tekrar "BENCE" daha sistemli bişey yapsaydın daha çok tutabilirdi referral exchange gibi. Sanki böyle durum aşırı gayrı ciddi olmuş gibi geldi bana nedense.

F

funcitytr

Misafir
bence en iyi hit sitelerinden referer toplayabilirisin. Mesela 126hits.com da. oraya detaylı şekilde bi kaç firmanın açıklamasını yaz. yıldızlarla verdiğin önemi felan göster ve biraz dikkat çekici olsun site. bence böyle yaptım her firmadan yaklaşık 80 - 90 tane referer im olmuştu. tabi firmalar parayı vermedi benim vaktim felan olmadı işte böyle eridi gitti bütün hepsi de... sonuçta bence iyi bir yöntem...

kolay gele....

A

aynalitahir111

Misafir
funcitytr' Alıntı:
bence en iyi hit sitelerinden referer toplayabilirisin. Mesela 126hits.com da. oraya detaylı şekilde bi kaç firmanın açıklamasını yaz. yıldızlarla verdiğin önemi felan göster ve biraz dikkat çekici olsun site. bence böyle yaptım her firmadan yaklaşık 80 - 90 tane referer im olmuştu. tabi firmalar parayı vermedi benim vaktim felan olmadı işte böyle eridi gitti bütün hepsi de... sonuçta bence iyi bir yöntem...

kolay gele....

asiri gayri ciddi mi? ben burada sakrabanlik yapmiyorum. isteyen uye olur isteyen olmaz.

bu arada baska sistemler diyorsunuz.. benim yahoo da zaten kendi kurdugum bir grubum var. orada 55 tane referral im var..,,

buraya da defalarca grubumun linkini verdim . katilan oldu mu bilmiyorum. olsa da bana haber verilmedi.

dedigim gibi isteyen katilir isteyen katilmaz.. choice is yours

A

aynalitahir111

Misafir
taha22' Alıntı:
"BENCE" bu şekilde maximum 5 tane referral bulabilirsin ve bunların da pek aktif olacağını sanmıyorum. Umarım yanılırım.
tekrar "BENCE" daha sistemli bişey yapsaydın daha çok tutabilirdi referral exchange gibi. Sanki böyle durum aşırı gayrı ciddi olmuş gibi geldi bana nedense.

daha sistemli mi? neyin sistemi? iki hafta once burada yirtindim.. kimse orali olmadi. farketmez. kayitsiz arkadaslar cok allah selamet versin. bir uye bile birseydir. 5 6 tane hele cok daha iyi olur.. yani bu sitedeki forum u goz onune alirsak

taha22

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
sistem derken referral exchange'yi örnek verdim ama anlamamışsın sanırım. Moralini bozmamak için öyle konuştum ama gerek yokmuş. sen daha referral exchange'nin ne olduğunu bilmeden böyle abuk programlara girişiyorsun. Ewet sistem diyorum. sen hiç php die bişey duydun mu? ve ya asp ve ya cgi? eğer bazı şeyleri böyle sistemsiz yaparsan değil 2 hafta ömrün boyunca biyerlerini yırtsan yine bişey elde edemezsin gp2c ve gp2r'den. Farkettiysen hala kimse oralı değil.

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
taha ayıptır be. yavaş yavaş terimleri öğrencek yeri geldiğinde programlama dillerinide öğrenecek. hiç birimiz bu işlere girdiğimizde her şeyi bilerek başlamadık. bilmediklerimizi araştırdık yada öğrettiler. şmdide sen bildiğini paylaş ki o da öğrenip başkalarına anlatsın, zincir devam etsin. aynalıya da forumda böyle bir topic açmasını ben tavsiye etmiştimki acemi arkadaşlar en basitinden bir kaç linke ulaşabilsin forumdada düzenli bir işleyiş olsun istedim. önemli olan başlamaktı aynalıda bu işe bir yerden başladı zamanla kendisi de bir şeyler öğrenecek hatta yeri geldiğinde senden daha fazla şey öğrenecek hatta bir gün başarılı olup bu forumda yada başka yerde tecrübelerini paylaşacak buna tüm samimiyetimle inanıyorum...

iyi çalışmalar, bol kazançlar...

taha22

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
tr.st' Alıntı:
taha ayıptır be. yavaş yavaş terimleri öğrencek yeri geldiğinde programlama dillerinide öğrenecek. hiç birimiz bu işlere girdiğimizde her şeyi bilerek başlamadık. bilmediklerimizi araştırdık yada öğrettiler. şmdide sen bildiğini paylaş ki o da öğrenip başkalarına anlatsın, zincir devam etsin. aynalıya da forumda böyle bir topic açmasını ben tavsiye etmiştimki acemi arkadaşlar en basitinden bir kaç linke ulaşabilsin forumdada düzenli bir işleyiş olsun istedim. önemli olan başlamaktı aynalıda bu işe bir yerden başladı zamanla kendisi de bir şeyler öğrenecek hatta yeri geldiğinde senden daha fazla şey öğrenecek hatta bir gün başarılı olup bu forumda yada başka yerde tecrübelerini paylaşacak buna tüm samimiyetimle inanıyorum...

iyi çalışmalar, bol kazançlar...

Sana bişi diim mi reklamın iyisi kötüsü olmaz. Sen ne demek istedimi anladın. Kötü niyetli değilim yani. Ben zaten programcılık bildiğimi iddia etmiyorum ki bende daha iyi olsun.... Neyse, neyse herkese kendi çizdiği yolda başarılar...

A

aynalitahir111

Misafir
taha22' Alıntı:
sistem derken referral exchange'yi örnek verdim ama anlamamışsın sanırım. Moralini bozmamak için öyle konuştum ama gerek yokmuş. sen daha referral exchange'nin ne olduğunu bilmeden böyle abuk programlara girişiyorsun. Ewet sistem diyorum. sen hiç php die bişey duydun mu? ve ya asp ve ya cgi? eğer bazı şeyleri böyle sistemsiz yaparsan değil 2 hafta ömrün boyunca biyerlerini yırtsan yine bişey elde edemezsin gp2c ve gp2r'den. Farkettiysen hala kimse oralı değil.

senin seviyene dusecek degilim. zavallilarla isim olmaz

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ya arkadaşlar böyle yapmayın.Fikir alışverişi güzeldir.Araştıralım,birbirimize yardım edelim.Ben bankaya çek bozdurmaya gittiğimde banka görevlisi ,ya arakadaşım bu işleri büyütsenize böle 100-200 dolarlık çekleri alan insanlar daha fazlada kazanabilir ortak çalışın dedi.Banka görevlisi bile yol göstermeye kalktı :) . Aynalıya bişiler diyerek ben başlattım aslında tartışmayı.Ben deneyelim harbi ödeyenler varsa böle tanıtalım demiştim.Bu şekilde yazarak yapılan reklam belli olmaz birilerinin işine yarar.Adam merak sarar ve aynalının altına 100 kişi yazar.Reklamın nerede ve nasıl yapıldığı önemli değildir.Burada 100 kişi okur 5 kişi üye olur ama oda bi kazançtır.Kim diyebilir 5 in 500 olmayacağını.Ama Taha nın dediği gibi (bilimsel olarak ) :) keyfi başka olur. Bilgi + reklam internetde gereklidir bu işlerde.Yani böle yazan yarın sisteminide kurar, işinide yapar.İlgisinin yoğunluğuna bağlı bu işlere...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.