İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Protesto Başladı KATILIN

ryden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
"CNBC" TV DE MÜSLÜMANLARA HAKARET.!! PROTESTO EDELİM LÜTFEN.!
--------------------------------------------------------------------------------

Cnbc de Cuma'yi Cumartesi'ye ve Cumartesi'yi Pazar'a baglayan gecede yayinlanan çizgi film'de yer alan sarki sözleri Muslumanlara hakaret içermektedir.

Lütfen tepkinizi, belirteceğim metin veya benzeri şekilde ilgili adrese gönderin

"Kanalinizin Cuma'yi Cumartesi'ye ve Cumartesi'yi Pazar'a baglayan gece yayinladigi çizgi film'de yer alan sarki sözleri biz Muslumanlari
rahatsiz etmistir. Sarkida yer alan asagida ki sözler için derhal kamuoyundan özür dilemenizi istiyioruz. Eger siz yapmazsaniz yaptiginiz edepsizlik çesitli yollarla kamuoyuna bizler tarafindan duyurulacaktir! Son olarak sizlere bir hatirlatma yapmak istiyoruz: Türkiye siz istesenizde, istemesenizde %99'u müslüman olan
bir ülkedir. Bu ülkede herkes inandigi gibi yasama hakkına sahiptir. En çok asirlar boyu 3 kitaya Islamiyeti yayan Müslüman Türk milletinin
Müslüman torunlari bu hakka sahiptir! Tahrif edilmis bir din olan ve içinde 100'lerce çeliski bulanan ve de medeniyetimize %100 ters bir dinin savunuculugunu yapmanizi kiniyoruz...

Protesto mail adresi : [email protected]

HAKARET İÇEREN ŞARKI SÖZLERİ

I heard there is no Christmas, In the silly Middle East
salak orta doguda noelin olmadigini duydum

No trees, no snow, no Santa Claus.
agaclar yokmus, karlar, santa claus yokmus

They have different religious beliefs
onların daha degisik dini >inanisları varmis

They believe in Muhammad
Muhammede inanirlarmis

And not in our holiday,
bizim tatilimize degil

and so every December,
bu yüzden her Aralik

I go to the Middle East and say...
orta doguya gider ve derim ki

Hey there, mister Muslim!
hey bay Müslümanlar

Put down that book the Koran,
Su kitabı kurani yere koyun da

and here's some holiday wishes..
biraz tatil dilekleri dinleyin

In case you haven't noticed,
belki farketmemissinizdir

It's Jesus' birthday.
bugun Hz.isa'nın dogum günü

So get off your heathen Muslim ass,
su isinmis müslüman poponuzdandan ayrilin

And celebrate
.............. kutlayin

kesmekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bunlar fazla olmaya başladı, southparkı izlerdim ama bu kadarı gerçekten fazla.Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya devam etsin cnbc-e elbet bir gün cezasını bulur...

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
heathen - isinmis degil putperest demek bu arada.
cizgi film ve herkesle dalga geciliyor orada, onlarin dalga gecmesi hicbir degeri degersiz kilmiyor. Amerika'daki yahudi lobisinin gucune ragmen o cizgi filminde yahudiler yerin dibine batirilip cikartiliyor ve dizi hala yayinlaniyorsa boyle bir iki mail ile birsey yapamazsiniz, cnbc zaten oyle muslumanlik turkluk cok umursayan bir kanal degil.

yakese

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
olsun bende rahatsızlığımı güzel bir dille ilettim ama henuz bekklemediğim halde cevap gelmedi

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bir iki maille yapamayız sonuna kadar biliyorum.Siyasi konuları yazmıyım ama 10-15 yıl sonra ah-vah demeyeceğimi biliyorum.Vicdanım rahat olsun yeter.CNBC-e de reytingine devam etsin...

alorak

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
"Sayın İzleyicimiz,

South Park adlı çizgi dizinin www.haberalemi.net sitesindeki haberde bahsi geçen kısmı, kanalımızda ne 31 Aralık gecesi, ne de daha önce herhangi bir tarihte YAYINLANMAMIŞTIR. Tepkilere neden olan bir şarkının sözlerinin yer aldığı ve CNBC-e'nin hedef gösterildiği bu yanıltıcı haber, daha önceki yıllarda da internette dolaşmıştı.

CNBC-e, South Park adlı çizgi filmin her bölümünü dikkatli bir incelemenin ardından ekrana getirmektedir.

Bir kez daha belirtelim ki bu şarkı, ne şimdi ne de daha önce CNBC-e'de kesinlikle YAYINLANMAMIŞTIR.

Saygılarımızla,

CNBC-e Halkla İlişkiler"

Diye Mail Geldi.Haber Fosmuş galiba...

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Aynı e-mail bana da geldi.Şimdi ben bu haberalemi'ni n'apim acaba :)

F

fenerli

Misafir
haberalemi yanlı yayın yapan bir sitedir, daha çok islami kesime yakındır (bu kötü birşey demek istemiyorum) ama biliyorsunuz bazı kişiler, kuruluşlar bunun fanatikliğini yaparak para kazanıyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5