İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Protesto Edemiyoruz

D

Dot Net

Misafir
http://forum.iyinet.com/protesto/40478-adwords-kuponu-saticilarini-protesto-ediyorum.html

linkindekı konuya bakarmısınız?
forumlda adwordsla ilgili yanı forumla ilgili bır konuyu protesto ettım ve tr.st kapattı konuyu ve kapatma nedenı de, milli pıyango ıle bır tuttu protestomu. ne alaka forumda mıllı pıyango bılet satıs bölümümü var kı? dun aksam 8 10 arkadaş modları "kafalarına göre konu kılıtlyorlar" dıye protesto ettı.ben ise kendımde forumumda yönetıcı oldugum ıcın konuya mudahıl olmadım.çünkü yönetım zordur bilirim.bazen konular kilitlenmek zorunda kalınır.ama sebeplerı vardır. bende bır konuda protesto ettım adwords satıcılarını. beklerdım kı orada adwords satıcıları nedenlerını belirtsınler. ama tr.st arkadasımız "protestocuları haklı çıkarırcasına" konumu kilitledi. canınız sağolsun. herşeye rağmen ben bu foruma girmeye devam edeceğim. ama sıze de saygı duymuyorum bu hareketınızden dolayı.

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dot Net'in konusu haksız kapatılmıştır.
Neden mi?
Ticaret yapan insanlara müşteriye istediğin gibi davranma hakkı hiçbir yerde tanınmamıştır. Konuyu kapatan Mod'un, ister alırsın ister almazsın alamadın diye şikayet etme hakkın yok demiştir, bu ne komik bir söz..

Müşteri, en önemli varlık sebebinizdir.
Müşteri, yeni Müşteri kazandırma ya da kaybettirme ihtimali olan kişidir.
Müşteri, ihtiyaçları tespit edilerek kendisine her zaman özen gösterilmesi gereken kişidir.
Müşteri, ürün veya hizmet sattıktan sonra da sürekli memnun edilmesi gereken kişidir.
Müşteri Memnuniyeti, fark yaratmak, rakiplerin önünde yer almak, büyümek ve kâr etmek için şarttır.
Tüm Müşteriler, kaliteli hizmet alma hakkına sahiptir.
Müşteriyi zamanında bilgilendirmek ve doğru kişiye / kanala yönlendirmek, Müşteri memnuniyetinin birinci koşuludur.
Tüm Müşteriler, kullandığı ürün ve hizmetle ilgili şikayet etme hakkına sahiptir.
Bu sıralama uzar ve gider.. Evet, siz müşterileri güdülecek koyun gibi görülebilirsiniz, o sizi bağlayacaktır.
Hizmet kalitesinin kötülüğü ve müşteri ile ilgisizliği alakasızlığı satış yapıyorum demesine rağmen onlarca kez gönderilen MSN'de yazılara bakmaması ve uzayıp giden ticari ahlaktan uzak davranışları sebebi ile bu arkadaşın kupon aldığı arkadaşı bende protesto ediyorum.
Herkes ticaret yapamaz

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
54
yeni topik açmak istemedim ama başlığa uygun diye buraya yazmayı uygun buldum...
Yönetici arkadaşlar...bu bölüm protesto bölümü ise burada kitlenen topiclerin olması çok komik oluyor...Yani size saçma ya da yanlış gelen bir protesto olabilir...Bugün real hayattaki bir çok protestoda milyonlarca kişiye saçma geliyor ama demokratik bir ortamda bu olmamalı bence...kısacası protesto bölümündeki kapatılan konular bence hiç etik değil, mantığınla bağdaşmıyor...Ya bölümü kapatın ya da topiclere göz yumun...

NOT: Belirli bir konu üzerinde düşünerek söylemedim...Genel kapatılan topiclerle alakalı söyledim

bytuncay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dot Net'in konusu haksız kapatılmıştır.
Neden mi?
Ticaret yapan insanlara müşteriye istediğin gibi davranma hakkı hiçbir yerde tanınmamıştır. Konuyu kapatan Mod'un, ister alırsın ister almazsın alamadın diye şikayet etme hakkın yok demiştir, bu ne komik bir söz..

Müşteri, en önemli varlık sebebinizdir.
Müşteri, yeni Müşteri kazandırma ya da kaybettirme ihtimali olan kişidir.
Müşteri, ihtiyaçları tespit edilerek kendisine her zaman özen gösterilmesi gereken kişidir.
Müşteri, ürün veya hizmet sattıktan sonra da sürekli memnun edilmesi gereken kişidir.
Müşteri Memnuniyeti, fark yaratmak, rakiplerin önünde yer almak, büyümek ve kâr etmek için şarttır.
Tüm Müşteriler, kaliteli hizmet alma hakkına sahiptir.
Müşteriyi zamanında bilgilendirmek ve doğru kişiye / kanala yönlendirmek, Müşteri memnuniyetinin birinci koşuludur.
Tüm Müşteriler, kullandığı ürün ve hizmetle ilgili şikayet etme hakkına sahiptir.
Bu sıralama uzar ve gider.. Evet, siz müşterileri güdülecek koyun gibi görülebilirsiniz, o sizi bağlayacaktır.
Hizmet kalitesinin kötülüğü ve müşteri ile ilgisizliği alakasızlığı satış yapıyorum demesine rağmen onlarca kez gönderilen MSN'de yazılara bakmaması ve uzayıp giden ticari ahlaktan uzak davranışları sebebi ile bu arkadaşın kupon aldığı arkadaşı bende protesto ediyorum.
Herkes ticaret yapamaz

+1500 katılıyorum bende arkadaşın konusunu kapatan arkadaşı protesto ediyor ve hatta kınıyorum herşey kendi pencerenizden bakmayın mağdur edilmek için illa dolandırılmak hakkınızın yenmesi gerekmiyor arkadaş parasıyla kupon alamamış ve haklı olarak mağdur olmuştur. satan kişi satmak zorunda olmadığı gibi bir hakka sahipse alan kişide onu prtesto etme hakkına sahiptir.

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
hoppala!!! bir bu eksikti demeyin..

düşüncem ,protesto bölümündeki açılan topikler ,kufur ve haksız rekabet içermiyorsa kapatılmamalı...

protesto edende ,konusunu sağlam temellere oturtmalı..

burası bizim ,belkide terapi bölümümüz..

yanlış kapattığınız her konu bir strese neden olabilir...

haddim değil,yinede söyleyeceğim,yöneticilerin kocaman yüreği olması gerekmekte ,sabır gerekmekte
ayrıca iyi gözlem ve çeşitli açılardan bakabilmeliler...

normal üyelerden daha soğukkanlı olabilmeliler...

yanlış anlamazsınız herhalde ve de banlanmam inşallah ..
saygılarımla

Caesar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
ahh ahh yanlış seçimlerin doğurduğu sorunlar... ama bu bir gerçektir hayatta başarıyı tutturamamış bazı kişiler sanal ortamda görevlendirilirse bu açığını yada ne diyeyim egosunu farklı yollardan tatmin etmeye calisabilirler.

Merlin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Türkiye de halen sistem düzgün calismiyorsa burada da dogru bir sekilde calismasini beklemek bence yanlis :)

Developer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Satıcı kişi ürününü forumda satıyorum diye bas bas bağırıp, MSN'e gelin diyerek notlar düşüp sonrada MSN'de 1 gün değil 3-4 gün boyunca yazılanlara bakmazsa, cevap vermezse bu eleştiri hakkı müşteride saklıdır.
Bu sebebi komik ve sacma bulan Mod arkadaş, neresini bulduğunu açıklarsa ve konuyu açan arkadaşın hatası nerede gösterirse bilmediğimiz bir konuda bilgilenmiş olacağım.
Ancak sizin ticaret anlayışınız bu ise ve satış yapanda sizinle aynı kafada ise, özür dilerim.
Çünkü biz ticareti bilmiyoruz..

negemezsin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bazen hakketen suclamak ıstemıyorum ama haksız kapatılıyor baslıklar.

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
66
Protesto bolumune elle tutulur, mantikli, diger kullanicilarin da faydalanabilecegi bir konuda protesto mesaji actiginiz taktirde konu silinmemektedir.
Ancak ben kendimi protesto ediyorum, ben komsumu protesto ediyorum, 35$ a kupon satmayani protesto ediyorum, simitciyi protesto ediyorum...
Bu tur mesajlar forum kirliligine neden oldugu icin silinmektedir.

Lutfen protesto mesajlariniz belli bir tabana dayansin, suclama niteliginde ise delil teskil edecek belgeler icersin.

Anlayisiniz icin tesekkur ederim.

Aramiza yeni katilan kullanicilarin basliklar konusundaki rahatsizliklarini, bu foruma henuz alisamadiklarina veriyorum, siz paylasima devam edin hicbir konu gereksiz/yersiz kapatilmayacaktir.

D

Dot Net

Misafir
Protesto bolumune elle tutulur, mantikli, diger kullanicilarin da faydalanabilecegi bir konuda protesto mesaji actiginiz taktirde konu silinmemektedir.
Ancak ben kendimi protesto ediyorum, ben komsumu protesto ediyorum, 35$ a kupon satmayani protesto ediyorum, simitciyi protesto ediyorum...
Bu tur mesajlar forum kirliligine neden oldugu icin silinmektedir.

ne komsumu protesto ettım nede sımıtcıyı.konuyu saptırmayalım lütfen.
35$a kupon satmayan arkadaşları protesto edıyorum baslıgı forumu mu kırletıyor? çok ilginç ıyınet admın.
elle tutulur,mantıklı bir sebebım oldugunu düşünüyorum hala!ama sen böyle dıyorsan modların da böyle kafalarına göre konu kapatmaları normal demekkı. teşekkür ederim bilgilendırme için.

GaLadRe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İyi güzelde , şimdi konuya baktım sanki zorla 35$ lık kupon satmalarını ister gibi tavır koymuşsun . Satar yada satmaz ticaret bu . Bunun nesini protesto ettinki bende onu anlıyamadım . Bakarsın orada ne satıyorlarsa işine gelirse alırsın yada almazsın . Adamlar satmıyorsa protesto etmek nesi ? :)

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
eğer satıcı kamu kuruluşu değilse satıcının istediğine ürün satıp satmama hakkı mevcuttur. bu satıcının kendi tutumudur. ve protesto hakkı doğurmaz. en güzel örnek: LV uzakdoğu ülkelerine kişi başına genellikle 3 parça üründen fazla satmıyor.

D

Dot Net

Misafir
İyi güzelde , şimdi konuya baktım sanki zorla 35$ lık kupon satmalarını ister gibi tavır koymuşsun . Satar yada satmaz ticaret bu . Bunun nesini protesto ettinki bende onu anlıyamadım . Bakarsın orada ne satıyorlarsa işine gelirse alırsın yada almazsın . Adamlar satmıyorsa protesto etmek nesi ? :)

konu uzamasın dıyordum ama madem sakın sakın konusabiliyoruz o zaman derdımı anlatayım.
şimdi şöyle düşünelim. örneğin bır manava gidiyorsunuz. manavın tezgahında elma=1ytl yazıyor.
siz diyorsunuz ki manava, ban 1kilo elma verırmısın. manavdan tık yok. ve manav bu arada baska musterılere elma satmaya devam edıyor. sız tekrar seslenıyorsunuz manava. bana 1kilo elma dıyorsunuz.işte bu da parası.ama ondan yıne ses yok. defalarca seslenıyorsunuz. yıne ses yok. ne yaparsınız?

a- çekip gidersınız ( hiç bişey olmamıs gıbı yaparsınız)
b- çekip gidersınız ( bu yasadıgınızı arkadaslarınıza anlatırsınız)

hangısını secersınız?
ben b şıkkını sectım ama saçma oldugu düşünüldü şıkkımın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5