İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Proxy video

lhteam

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar birçok forumda açtım bu konuyu ama net cevap gelmedi,biliyorsunuz turktelekom birçok siteyi engelledi,ve o sitenin videolarını izleyemiyoruz.ancak proxy veya tunnel yardımıyla izliyoruz.benim yapmak istediğim videoları kendi sitem üzerinden seyrettirmek,site engelli dahi olsa sitemdemki videoları izletebilmek istiyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekürler.:)

atay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
4-5 ay önce açık kaynak scriptlerden bir tanesini kurdum, ktunnel tarzı bir altyapısı vardı ve bana çok pahalıya patladı.

Piyasadaki scriptleri birileri bir şekilde kendi sitelerine adapte edip kullanıyorlar, nitekim benim başıma geldi. Günde 1 TB band harcatmışlar bana ve 12 gün sonra fark ettim. Bu ay 12 TB aşım yüzünden 400€'luk faturam ödenmeyi bekliyor. Eğer bir script bulursanız iyice kurcalamadan sakın kurmayın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.